Cellophanes glanskleuring

Wat is een Sebastian Cellophanes glanskleuring en waar dient het voor? Sebastian heeft de Cellophanes behandeling ontwikkelt die eigenlijk fungeert als een soort lip gloss voor je haar. Het brengt de glans en kleur van je haar beter naar voren. Een transparante verzorgende spoeling op natuurlijke basis (dus zonder waterperoxide) voor maximale shine.

 

Glanskleuring

Een glanskleuring is een behandeling met een crème die de glans van het haar verzegelt. Deze crème legt een glanzende laag om de haren heen en houdt tegelijkertijd invloeden van buitenaf tegen, zoals zon of regen. De kleuring is semipermanent en kan 4 tot 8 weken zichtbaar zijn. Omdat de creme kleurversterkende ingrediënten bevat, kan je ervoor kiezen alleen een glanskleuring te ondergaan om de eigen haarkleur te versterken. Wij raden echter ook altijd aan de Cellophanes glanskleuring te ondergaan na een reguliere kleuring. De glanskleuring zorgt ervoor dat de onderliggende kleur versterkt wordt en beter en dus langer beschermd blijft.

 

Is een glanskleuring geschikt voor mij?

De Sebastian Cellophanes kleuring is geschikt voor elk haartype en elke haarkleur. De crème komt in 12 verschillende kleuren die we vervolgens weer met elkaar kunnen mengen voor de exacte formule voor jouw haar. Een glanskleuring is altijd aan te raden voor gezonder en glanzende haar. De glanskleuring van Cellophanes is de meest permanente behandeling voor glanzend haar.

 

Ben je op zoek naar een natuurlijke kleuring of wil je je eigen haarkleur gewoon wat levendiger maken? Dan is de Cellophanes glanskleuring de perfecte keus. Het geeft je haar dat extra wauw-effect. Heb je al een kleuring ondergaan, dan kan de glanskleuring je haar helpen sealen tegen schadelijke invloeden. Daarnaast geeft het extra diepte in je kleur. Je kunt er ook voor kiezen om je kleuring na een aantal weken pas op te laten frissen met een glanskleuring. Dit betekent dat je pas later terug hoeft voor een uitgebreidere kleuring.

 

Let op! De houdbaarheid van één behandeling is geheel afhankelijk hoe vaak je je haar wast. Ook kan de conditie van je haar hierin een rol spelen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom bij ons binnenlopen voor advies of maak een afspraak. De vanaf prijs is € 42,- per behandeling (excl. knippen/föhnen). De prijs wordt berekend op basis van de lengte van het haar.

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie