Wat is een Cellophanes glanskleuring? En is het geschikt voor jou?

Wat is een Sebastian Cellophanes glanskleuring en waar dient het voor? Sebastian heeft de Cellophanes behandeling ontwikkeld die eigenlijk fungeert als een soort lip gloss voor je haar. Het brengt de glans en kleur van je haar beter naar voren. Een transparante verzorgende spoeling op natuurlijke basis (dus zonder waterperoxide) voor maximale shine.

Glanskleuring

Een glanskleuring is een behandeling met een crème die de glans van het haar verzegelt. Deze crème legt een glanzende laag om de haren heen. Tegelijkertijd houdt dit invloeden van buitenaf tegen, zoals zon of regen.

De kleuring is semi-permanent en kan 4 tot 8 weken zichtbaar zijn. De crème bevat kleurversterkende ingrediënten. Daarom kun je ervoor kiezen alleen een glanskleuring te ondergaan om de eigen haarkleur te versterken.

Wij raden echter ook altijd aan de Cellophanes glanskleuring te ondergaan na een reguliere kleuring. De glanskleuring zorgt ervoor dat de onderliggende kleur versterkt wordt. Deze blijft dus beter en langer beschermd.

Is een glanskleuring geschikt voor mij?

De Sebastian Cellophanes kleuring is geschikt voor elk haartype en elke haarkleur.

De crème komt in 12 verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen we met elkaar kunnen mengen voor de exacte formule voor jouw haar.

Een glanskleuring is altijd aan te raden voor gezonder en glanzender haar. Wil je de meest permanente behandeling hiervoor? Dan raden wij de glanskleuring van Cellophanes aan..

Ben je op zoek naar een natuurlijke kleuring? Of wil je je eigen haarkleur gewoon wat levendiger maken? Dan is de Cellophanes glanskleuring de perfecte keus. Het geeft je haar dat extraatje voor het ‘’wauw-effect’’.

Heb je al een haarkleuring ondergaan? Dan helpt de glanskleuring je haar door het te sealen tegen schadelijke invloeden. Daarnaast geeft het extra diepte in je kleur. Je kunt er ook voor kiezen om je kleuring na een aantal weken pas op te laten frissen met een glanskleuring. Dit betekent dat je pas later terug hoeft voor een uitgebreidere kleuring.

Geïnteresseerd in glanskleuring? Of wil je er meer over weten? Stuur dan een mail naar salon@haarvisie.nl of een whats app naar 06-30477560. Als je in de buurt bent kun je ook gewoon binnenlopen voor advies. Let op: De houdbaarheid van één behandeling is geheel afhankelijk van de mate waarin je je haar wast. Hoe vaker je dit doet, des te meer invloed dit heeft op de houdbaarheid. Ook kan de conditie van je haar hierin een rol spelen. 

Kun jij niet wachten en wil je ook het WAUW-effect door een glanskleuring? Maak hier direct online een afspraak bij Haarvisie.

Ps. Benieuwd naar het effect? Beroemde Tennisster Sem Wensveen onderging een Cellophanes treatment.
Het resultaat: Natuurlijk en vooral heel erg shiny!

haarstyling, haar verven kapper, balayage haar

Before