Cellophanes: Dé glanskleuring om je kleur en glans te versterken!

Steeds vaker krijgen wij van onze klanten de vraag of we ook Cellophanes glanskleuringen aanbieden en wat de mogelijkheden zijn. Daarom leek het ons een goed idee om een nieuwe Cellophanes blog special te maken. En, om ook maar meteen antwoord te geven op de vraag of wij Cellophanes glanskleurbehandelingen doen: Jazeker!

Eerder hebben we natuurlijk ook al over Cellophanes geschreven, maar het is soms goed om alles weer even op te frissen en op een rijtje te zetten met aanvullingen, voorbeelden en meer uitleg. Bij deze dus, alles wat jij moet weten over de Cellophanes glanskleuring, veel leesplezier!

Wat is een Cellophanes glanskleuring?

Zoals de naam al doet vermoeden is de Cellophanes glanskleuring een premium kleurspoeling op basis van een haarkleuring crème van het merk Sebastian. Eerder noemden we Cellophanes een ‘lipgloss’, maar dan voor je haar. En in feite is dit ook zo. Na een Cellophanes behandeling wordt het haar omhuld door een aanvullende glanslaag, waardoor de glans nog beter zichtbaar wordt aan de oppervlakte. En deze extra laag zorgt er ook voor dat de onderliggende kleurtoon wordt versterkt. Dus een dubbele win: sterkere kleurtonen en mooiere glans.

De Cellophanes kleuring is semi-permanent en kan tot wel acht weken zichtbaar zijn. In de tijd dat het product werkzaam is in het haar, blijft het haar bovendien extra goed beschermd door de werkzame stoffen in Cellophanes. Eigenlijk een driedubbele win dus.

‘’Sebastian, goed merk?’’

De Cellophanes glanskleuring is van het merk Sebastian: een hoogwaardig merk dat bekend staat om de kwaliteit en veelzijdigheid. Niet voor niets dus dat high-end salons onwijs enthousiast zijn over de producten uit het Sebastian-assortiment. 

Is een Cellophanes behandeling schadelijk voor het haar?
Nee, integendeel juist! Sebastian Cellophanes kleurspoelingen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten ook geen ammonia, en ze zijn peroxidevrij. Bovendien beschermt de formule het haar juist tegen allerlei invloeden, zoals UV.

Voor wie is de Cellophanes kleuring geschikt?

De Cellophanes kleurspoeling is geschikt voor ieder haartype en voor iedere haarkleur, dus voor blondines, brunettes en red heads. De spoeling voedt, beschermt en versterkt de natuurlijke haarkleur. Maar ook als het haar (net) gekleurd / geverfd is, is de Cellophanes glanskleuring uitermate geschikt als nabehandeling om de nieuwe haarkleur goed vast te houden en te beschermen. 

Maak je ook vooral geen zorgen over de kleur. De formule kent verschillende kleuren die wij vervolgens zo kunnen mengen dat het exact aansluit op jouw haarkleur. 

Let’s get you shining! 

Geïnteresseerd in glanskleuring? Of wil je er meer over weten? Stuur dan een mail naar salon@haarvisie.nl of een WhatsApp naar 06-30477560. Als je in de buurt bent kun je ook gewoon binnenlopen voor advies in een van onze salons (Rijswijk en Wateringen).