Soms lijkt het ene pas net in de mode te zijn of het tegenovergestelde is weer helemaal hip. Daarom zetten wij de 10 laatste trends voor je op een rij, maar deze zijn niet alleen maar onderhevig aan mode. Er staan zeker interessante punten in die je altijd onweerstaanbaar maken!

  1. Loop veel. Minimaal 5000 passen (dat is ongeveer 3 kilometer) is eigenlijk het minimum. Zeker wanneer je een kantoorbaan hebt, is het belangrijk om regelmatig de benen te strekken en in beweging te blijven. Je zal merken dat je je vitaler voelt en dat straal je dan ook uit.
  2. Doe aan huidverzorging. Informeer naar een geschikte crème voor jouw huidtype en smeer dagelijks een- of tweemaal. Je huid voelt soepeler en gehydrateerd aan en zal langer gezond blijven. Een mooie en verzorgde huid is sexy!
  3. Ga voor een lekker geurtje. Verwen jezelf met een nieuwe aftershave of eau de cologne, maar overdrijf nooit. De vrouwen zullen je graag om je heen hebben als je lekker ruikt.
  4. Ga die neusharen te lijf! Voor een verzorgd en aantrekkelijk uiterlijk let je op de details. Verwijder lange neusharen en check ook even op en in je oren. Haarvisie heeft de perfecte trimmer om je haren in het gareel te krijgen: Wahl Ear, Nose & Brow voor € 12,95.
  5. Werk je wenkbrauwen bij. Het is steeds gebruikelijker dat ook de mannen hun wenkbrauwen bijwerken. Het geeft je een verzorgd uiterlijk en kan je gezicht mooi omlijsten. Pas wel op dat het niet te glad wordt, onnatuurlijke wenkbrauwen zijn voor niemand goed.
  6. Stop met nagelbijten! Vandaag nog. Dit geldt ook voor je nagelriemen. En vergeet niet om je teennagels (en voeten) te verzorgen, zeker nu het mooie seizoen gaat beginnen. Weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan eens een afspraak bij de pedicure.
  7. Weg met die (bier)buik! We zullen niet zeggen dat je je biertje moet laten staan, maar let wel een beetje op wat je eet en drinkt. Je kent het recept: veel groenten en fruit, mager vlees, vette vis en voldoende vezels. In het begin is het misschien even wennen maar heb je eenmaal je eetpatroon omgegooid, dan wil je (bijna!) niet anders meer. Je lichaam zal je ervoor bedanken en dat betaalt zich terug in een mooie huid en gezonde uitstraling.
  8. Ga voor een gezond tintje. Doe een lekker kleurtje op, maar zorg er wel voor dat je je huid goed beschermt met een antizonnebrandcrème. Ook wanneer de zon niet zo sterk lijkt te zijn of achter de wolken zit, is het belangrijk om je huid toch te beschermen. Zo ga je veroudering tegen en kan je langer genieten van de kleur die je hebt opgedaan.
  9. Supergladde benen en een kale borst zijn uit de mode. Maar wildgroei is ook niet de bedoeling. Trimmen is de trend. Verzorg je lichaamshaar, maak het korter maar haal het niet helemaal weg.
  10. Hoe lang is het geleden dat je bij de mondhygiëniste bent geweest? Witte tanden zijn supersexy. Ga ervoor!

Met deze 10 tips zit jij deze zomer helemaal gebakken!