3 redenen waarom jij voor Color Melt moet gaan!

Color Melt is een manier van kleuren die vandaag de dag erg geliefd is in de meeste kapsalons. Tijdens deze methode wordt je eigen haarkleur voorzien van verschillende tinten die in elkaar smelten. Dit wordt gedaan door middel van een highlight of balayage techniek. Het doel van deze techniek is om de kleur eruit te laten zien alsof hij overvloeit in de andere tinten in het haar. Dit helpt het contrast tussen je eigen haarkleur en de lichtere tinten van de highlights en balayage te verzachten. In deze blog lees je 3 redenen waarom jij voor deze kleurbehandeling moet kiezen!

  1. Je profiteert langer van een perfect resultaat

Heb je je lokken al eens geverfd? Dan ken je maar al te goed die vervelende uitgroei, waar je regelmatig weer voor terug moet gaan naar de salon. Doordat de kleur na deze techniek een zachter en natuurlijker uiterlijk krijgt naarmate het uitgroeit, profiteer je langer van een perfect resultaat.

  1. Vrijwel iedere kleur is mogelijk

Veel mensen kiezen ervoor om -voor hun look- kleuren te gebruiken die natuurlijk overkomen. Je kunt met deze kleurbehandeling echter allerlei kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie donkerbruin en rosé goud? Deze kleuren liggen verder uit elkaar, maar zorgen gegarandeerd voor een geweldig resultaat. Niet alles is echter mogelijk. Wij kunnen in zwart haar geen licht blonde Color Melt maken. 

  1. Geen harde en ‘streperige’ highlights

We kennen allemaal wel die ‘chunky’ highlights uit de jaren ’90. Grote blonde stroken op het liefste zo donker mogelijk haar. Tegenwoordig kunnen we het ons niet meer voorstellen dat dit ooit mode is geweest en deze harde en ‘streperige’ highlights zijn ook tijdens deze kleurbehandeling verleden tijd.


Een afspraak maken voor je volgende behandeling

Je hebt dus genoeg redenen om voor een Color Melt te gaan! Een afspraak maken doe je eenvoudig en snel via de site. Voordat we beginnen met je behandeling, kijken we goed naar je haar, om je zo te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Wil je eerst een intake? Dat kan. Vul hier het intakeformulier in. Gaan wij binnenkort ook aan de slag met jouw nieuwe look?