Tangle Teezer

Borstel je haar comfortabel en pijnvrij met de Tangle Teezer. Elke borstel is voorzien van een reeks unieke tanden, waarmee je knopen en klitten moeiteloos verwijdert.

Het borstelen van haar is vaak een pijnlijke aangelegenheid. Helemaal als je regelmatig last hebt van klitten en knopen en een goedkope borstel gebruikt. Heb je kinderen, dan is het helemaal een gedoe. Je hoeft je zoon of dochter maar aan te kijken of ze zetten het op een lopen.

Met de Tangle Teezer reken je definitief af met alle ongemakken van het borstelen. De gepatenteerde borstel is uitgerust met unieke tanden, die zonder krachtsinspanning door elk haartype glijden. Zo genieten jij en je kinderen van een snelle en pijnvrije borstelervaring.

tangle_teezers

Tangle Teezer, want haren kammen is belangrijk

Welk haartype je ook hebt en in welk model je het ook draagt, goed borstelen is belangrijk. Het houdt je haar glanzend en gezond, en verwijdert klitten en knopen. Ook bij schoolgaande kinderen is regelmatig kammen en borstel van groot belang, want je verkleint zo de kans op neten en vlooien. Er is alleen een groot nadeel: borstelen met een traditionele borstel doet vaak zeer. De Tangle Teezer brengt hier verandering in.

De Tangle Teezer werd in 2007 geïntroduceerd door de Britse kapper Shaun Pulfrey en sindsdien won hij talloze prestigieuze prijzen. De kracht van de Tangle Teezer zit hem in 2 unieke eigenschappen:

  1. Zijn innovatieve ‘holle’ vorm, waarmee je je haar optimaal borstelt van wortel tot punt
  2. De speciale tanden, die zorgen voor een pijnloze ontklitting bij zowel droog als nat haar


Ergonomisch ontwerp, zonder steel

De Tangle Teezer heeft geen steel en ligt prettig in de palm van je hand. Hierdoor borstel je je haar makkelijk en pijnloos. De Teezer weegt ook bijna niets en dat maakt hem zeer geschikt voor vakanties of in je handtas.

Bijzonder aan de gepatenteerde tanden zijn hun dubbele werking. Ze voorkomen breuken en gespleten haarpunten en masseren tegelijkertijd je hoofdhuid. Hierdoor is de Tangle Teezer ook ideaal is voor het gelijkmatig verspreiden van haarverzorgingsproducten.

Tangle Teezer verkrijgbaar in verschillende modellen

Haarvisie verkoopt de Tangle Teezer in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. Dit zijn ze.

Tangle Teezer Original

De klassieke Tangle Teezer is uitgerust met de gepatenteerde tanden, waarmee je haarbeschadigingen voorkomt en moeiteloos klitten en knopen verwijdert. De Teezer is geschikt voor elk haartype – natuurlijke en synthetisch – en zorgt voor gezond en glanzend haar.

Tangle Teezer Compact

De Tangle Teezer Compact heeft dezelfde kenmerken als de Original, maar is kleiner en wordt geleverd in een handige beschermhoes. Ideaal dus voor op reis.

Tangle Teezer Aqua Splash

De Tangle Teezer Aqua Splash is speciaal ontwikkeld voor nat haar. Hij verwijdert shampoo-resten en verspreidt conditioner gelijkmatig door je haar. Door het anti-slip design droogt deze Teezer zichzelf.

Tangle Teezer Flowerpot

De Tangle Teezer Flowerpot is uitermate geschikt voor kinderen en verwijdert klitten en knopen in een handomdraai. De Flowerpot heeft dezelfde eigenschappen als de Tangle Teezer Original, maar dan in een handzaam en kindvriendelijk model. Zo borstelt je zoon of dochter eenvoudig zijn eigen haar.

Dit zeggen gebruikers over de Tangle Teezer

“Ik kan niet meer zonder deze borstel. Ik heb 2 jonge dochters en het kostte me vroeger een half uur om ze borstelen en nu maar 5 minuten. Onmisbaar als je kinderen hebt.”

“De Tangle Teezer is briljant! Ik gebruik hem al jaren elke ochtend na het douchen. Het scheelt enorm veel tijd bij nat haar en met een paar keer kammen ben ik klaar. Echt fantastisch.”

“Dit is een geweldig product. Ik heb fijn kroeshaar en het maakt het soepel. Knopen borstel ik er zo uit.”

Bestel de Tangle Teezer op de Haarvisie webshop

De Tangle Teezer is wereldwijd een doorslaand succes en na een keer gebruiken wil je niet anders. Ervaar zelf het genot van comfortabel en moeiteloos borstelen nu zelf en bestel de Tangle Teezer bij onze webshop www.hairmoso.nl.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging