Tangle Teezer

Borstel je haar comfortabel en pijnvrij met de Tangle Teezer. Elke borstel is voorzien van een reeks unieke tanden, waarmee je knopen en klitten moeiteloos verwijdert.

Het borstelen van haar is vaak een pijnlijke aangelegenheid. Helemaal als je regelmatig last hebt van klitten en knopen en een goedkope borstel gebruikt. Heb je kinderen, dan is het helemaal een gedoe. Je hoeft je zoon of dochter maar aan te kijken of ze zetten het op een lopen.

Met de Tangle Teezer reken je definitief af met alle ongemakken van het borstelen. De gepatenteerde borstel is uitgerust met unieke tanden, die zonder krachtsinspanning door elk haartype glijden. Zo genieten jij en je kinderen van een snelle en pijnvrije borstelervaring.

tangle_teezers

Tangle Teezer, want haren kammen is belangrijk

Welk haartype je ook hebt en in welk model je het ook draagt, goed borstelen is belangrijk. Het houdt je haar glanzend en gezond, en verwijdert klitten en knopen. Ook bij schoolgaande kinderen is regelmatig kammen en borstel van groot belang, want je verkleint zo de kans op neten en vlooien. Er i