Younglights, één van de populairste kleurtechnieken bij Haarvisie!

Sunkissed hair dankzij Younglights!

Heb jij jouw haar nog nooit gekleurd en ben je toe aan een kleine verandering? Een sprankeling waardoor de mooie aspecten van je gezicht extra tot uiting komen? Of mis je net die heerlijke gloed die de zomer met zich meebrengt? Onze nieuwste Younglight techniek is dan waarschijnlijk zeker wat voor jou! 

Heel natuurlijk, soft en vooral héél trendy”

Wat zijn Younglights?

De Younglight kleurtechniek geeft een sunkissed-effect aan het haar. Het oogt als een kleine touch, een directe glow, die te zien is aan de voor- en zijkanten van het haar. Deze techniek wordt ook wel contouring, strobing of face-framing genoemd. 

Hoe worden Younglights verwerkt?

Younglights geven lichte accenten in het (ge)zicht. Deze techniek wordt ingezet aan de hand van zo’n 20 tot 25 folies. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur, afhankelijk van de haarlengte en -dikte. 

Waarom zou je Younglights overwegen?

Vooral nu de zomer voor de deur staat is de Younglight techniek uitermate geschikt om het haar wat meer sprankeling te geven. Denk je aan de zomer? Dan denk je ongetwijfeld aan zon en sunkissed hair. En je bent niet de enige. Younglights is één van onze populairste kleurbehandelingen! Dat is ook niet zo gek, want het is niet voor iedereen mogelijk om de zomermaanden op het strand door te brengen en de sunkissed look op natuurlijke wijze te krijgen! Maar geen zorgen! Wij kunnen jouw haar nét zo mooi oplichten! 

Voor wie zijn Younglights geschikt? 

De Younglight techniek is bedoeld voor jonge meiden met ongekleurd/natuurlijk haar. De Younglights komen minder mooi tot hun recht wanneer het haar al chemisch behandeld en/of al gekleurd is. Voor dit laatste hebben wij andere mooie technieken en ideeën! 

Kosten

Het tarief voor een Younglight-look door Haarvisie is €170,-. Let op: dit is inclusief knippen en föhnen voor halflang haar. Het tarief is exclusief Olaplex. De toeslag voor Olaplex bedraagt €57,50. 

“Wij adviseren altijd Olaplex bij een kleurbehandeling. Olaplex beschermt het haar tijdens het kleurproces.” 

Ben je enthousiast geworden? Plan online direct een afspraak in!

We can’t wait to color your hair!