4-D Highlights de nieuwste trend!

Geen streperige blonde plukken meer, maar subtiele kleurverschillen in het haar, dat is de trend van nu. De 4D Highlights passen helemaal in dit plaatje. Deze vorm van highlighting is gebaseerd op vier verschillende dimensies: basis, hoogte, toon en verloop. Het haar begint met een goede basis waar de highlights op gezet moet worden, een neutrale tint is dus het beste.

Vervolgens kies je hoe licht of donker je wilt gaan. Hoe dichter bij je eigen tint, hoe natuurlijker het effect. Naast hoogte is de ondertoon van de kleur ook belangrijk voor het effect. De ondertoon van de highlights kan warm of koel zijn. Het kiezen van de juiste kleur hangt erg af van je eigen huidskleur. De vierde en laatste dimensie is het verloop van de highlights. De 4D highlights moeten niet direct op de aanzet aangebracht worden. Het gaat om de juiste blend tussen de basiskleur en de highlights.

Hieronder een aantal voorbeelden van het resultaat van 4D highlights. Zo natuurlijk heb je nog nooit highlights gehad. Diepte, volume en beweging, dat is de 4D Highlighting techniek. Geïnteresseerd in dit kapsel? Maak meteen een afspraak of overleg eerst met de stylist over de kleuren die het beste bij je passen voor het gewenste effect.

Geen streperige blonde plukken meer, maar subtiele kleurverschillen in het haar, dat is de trend van nu. De 4D Highlights passen helemaal in dit plaatje. Deze vorm van highlighting is gebaseerd op vier verschillende dimensies: basis, hoogte, toon en verloop.   4d highlighting trend

4d highlights trend  4d highlights trendy

4d higlights