Ontklitten zonder pijn

Jullie hebben hem inmiddels vast al ergens gezien of er over gehoord; de Tangle Teezer. Het is een haarborstel, die er nét iets anders uit ziet dan de gewone haarborstel. Hij heeft namelijk geen steel waar je normaal een borstel mee vasthoudt. De Tangle Teezer is al sinds 2007 op de markt en wordt in de grootste wereldbladen genoemd.

De Tangle Teezer belooft je dat je moeiteloos door je haar heen kunt glijden. Het ontklitten van je haar zou dus geen pijn meer hoeven te doen. Ideaal dus als je je dochters haar moet borstelen, maar ze altijd de grootste klitten heeft! Het maakt niet uit welk haartype je hebt; van krullend tot stijl tot afro. Doordat het dus smoother door je haar heen glijdt, breekt je haar minder snel af waardoor je haar er op den duur gezonder en langer van wordt.

Deze haarborstel heeft innovatieve tanden, die zowel voor nat als droog haar ideaal werken. Daarnaast heeft het een ergonomisch design, waardoor het heerlijk in je hand ligt. Op dit moment bestaan er drie originele varianten: de normale variant (voor nat en droog haar), de Salon Elite variant (deze gebruiken we in de salon en is iets groter) en de pocket variant (om in je tas te stoppen). Daarnaast nog drie overige varianten: de magic flowerpot (voor kinderen), de aqua splash (speciaal voor nat haar) en de Thick & Curly (deze kan je wel raden).

De leukste toevoeging! De Tangle Teezer is ongeveer in iedere kleur verkrijgbaar. We verkopen hem ook bij ons in de salon.

tangle_teezer_original_blueberry_pop_1-300x209tangle-teezer-original-roze-hairfair-300x200