Strass hairextensions van Great Lengths

Voor een speciale gelegenheid, zoals de kerstdagen, verjaardagen of een huwelijk. Laat jouw haar spreken met de prachtige Swarovski strengen van Great Lengths! Nu ook verkrijgbaar bij Haarvisie.

Als beste hairextension salon van Nederland vinden we het belangrijk om jou zoveel mogelijk verschillende opties te bieden als het gaat om extensions. Wij hebben daarom ons assortiment uitgebreid met deze prachtige strass extensions van Great Lengths. De Swarovski steentjes zijn bevestigd aan een stevige blonde of zwarte draad. De extensions zijn 35cm lang en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Met deze extensions heb je niet alleen meteen langer, mooier en voller haar, maar ook een leuke, elegante accessoire. De extensions kosten € 15,95 per stuk.

De extension wordt in het haar aangebracht door middel van een micro ring. Door middel van de micro ring raakt het haar absoluut niet beschadigd.

strass extensions, great lengths hairextensionsstrass extensions

strass extensions 4strass extensions 3

Verzorging van de strass extensions

Je kunt gewoon je haren wassen en ze kunnen van 4 tot 12 weken in het haar blijven zitten. Je kunt ze niet stylen of krullen met een stijl of krultang en wees voorzichtig wanneer je je haar borstelt.

We love Great Lengths!

Great Lengths hairextensions zijn kwalitatief het beste en worden wereldwijd het meeste gebruikt. Het is niet voor niets de nummer 1 keuze van Haarvisie.

Great Lengths is de uitvinder van de hairextensions. Sinds de introductie 20 jaar geleden staan de extensions van Great Lengths bekend om hun superieure kwaliteit en worden ze wereldwijd het meeste gebruikt. Door de unieke kwaliteit en veelzijdigheid zijn de extensions van Great Lengths onze absolute favoriet. Je haar verdient tenslotte het allerbeste.

Voor deze salon behandeling is een afspraak nodig.

Meer lezen over Hairextensions

Kijk voor meer haar inspiratie eens op ons Instagram account.