Stralend de kerstdagen in: 6 prachtige kerstkapsels die je kunt proberen!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te schitteren en te stralen! Of je nu een gezellig kerstdiner met familie en vrienden hebt gepland of een spetterend nieuwjaarsfeest in het vooruitzicht hebt, een prachtig kapsel maakt je look natuurlijk compleet. Bij salon Haarvisie willen we ervoor zorgen dat je er tijdens de kerstdagen op je best uitziet. Daarom hebben we populaire kerstkapsel ideeën voor je verzameld, om je te inspireren.

Klassieke krullen

Een tijdloze keuze voor de kerst is de klassieke ‘krullende look’. Of je nu kiest voor losse golven of strakke krullen, deze stijl geeft een glamoureuze uitstraling. Wil je deze stijl helemaal afmaken met extra glans? Gebruik dan, als finishing touch, een vleugje glansspray voor de ultieme feestlook. Wil je trouwens weten hoe je je krullen het best in model brengt? Lees en bekijk dan ook onze krullen blog/vlog.

De engelen vlecht 

Wil je er als een kerstengel uitzien tijdens de kerstdagen? Dan is de engelen vlecht de ideale manier om deze look te krijgen. Deze romantische en delicate stijl kan worden verfraaid met sprankelende haarspeldjes of een subtiel bloemen accessoire voor een extra feestelijke touch.

De Chique Chignon

Letterlijk en figuurlijk een chic kapsel rocken deze kerst? Ga dan voor de chique chignon, die een verfijnde en elegante look geeft! Je kunt kiezen voor een lage of hoge chignon. En wil je de look tijdloos maken? Laat dan ruimte voor wat losse lokken die rondom het gezicht vallen. Voeg een glinsterende haarspeld toe om je kapsel in kerstsfeer te brengen.

Feestelijke vlechten, met accessoire(s)

Vlechten zijn altijd een populaire keuze voor kerst, maar waarom niet gewoon een klein beetje experimenteren dit jaar? Probeer eens vlechten met een twist, zoals vissengraatvlechten versierd met glinsterende kerstaccessoires. Deze stijl voegt een speels en feestelijk element toe aan je kapsel en kan zowel casual als chic zijn. Bekijk ons Pinterest bord (hieronder) voor voorbeelden van deze look.

Hollywood Glamour

Wil je je innerlijke filmster naar voren halen tijdens de kerstdagen? Kies dan voor de Hollywood glamour look. Deze look bestaat uit grote, volumineuze krullen, geaccentueerde jukbeenderen en een vleugje rode lippenstift; perfect voor een avondje uit.

De Sneeuwprinses

Laat je inspireren door de schoonheid van de winter en ga voor een sneeuwprinses-look. Kies voor een verbluffend wit kapsel, al dan niet met zachte glinsteringen, om de sneeuwkoningin in jezelf tevoorschijn te halen. Voeg een subtiele tiara toe voor een royaal, koninklijk tintje.

Straal en haal het mooiste uit jezelf naar boven

Met deze prachtige kerstkapsels kun je tijdens de feestdagen stralen en zelfverzekerd voor de dag komen. Bij Haarvisie staan we natuurlijk klaar om je te helpen bij het kiezen en creëren van het kerstkapsel dat bij jou, jouw stijl en jouw persoonlijkheid past. Of je nu gaat voor de klassieke krullen, de engelenhaar vlecht of de Hollywood glamour, we zullen ervoor zorgen dat je er op je best uitziet en je de ster van het feest voelt. Wij wensen je een schitterende en feestelijke kerst!