Wella SP Men is de hair care productlijn gericht op alle wensen en behoeftes van mannen op het gebied van haar- en hoofdhuidverzorging. Zij richten zich daarmee op zaken als haarverlies, hoofdhuid irritatie, roos, vettig haar en andere problemen. Speciaal voor mannen die last hebben van haarverlies komt SP Men met de Maxximum productlijn.

Maxximum

Met de SP Men Maxximum product lijn kun je actief vechten tegen haarverlies door het versterken van het haar, het verlengen van de levenscyclus van het haar en door stimulatie van de hoofdhuid. Deze product lijn bestaat uit een shampoo en een tonic. De shampoo versterkt en zorgt voor een gezonde haargroei. Het bereidt daarnaast de hoofdhuid voor op het gebruik van de Maxximum Tonic. Op deze manier worden de werkstoffen nog beter opgenomen.

sp men maxximum

De SP Maxximum Tonic is een intensieve activerende tonic die bijdraagt aan het reduceren van haaruitval. Door de combinatie van biotine (vitamine B7), cafeïne en laurienzuur wordt haaruitval tot wel 50% verminderd. Zo draagt het in belangrijke mate bij aan een gezonde haargroei. Het verhoogt namelijk de opname van voedingsstoffen door het haarorgaan en stimuleert de bloedsomloop.

Bij regelmatig gebruik van de producten van de Maxximum lijn is dermatologisch bewezen dat haarverlies met tot wel 50% verminderd wordt. Actief vechten tegen dunner wordend haar en erfelijk haarverlies doe je dus met SP Men Maxximum!