Snorren inspiratie

Snorren zijn te gek! Ze zijn er in alle soorten en maten. Maar het is zo’n ding wat maar net bij je moet passen, anders kan het ook heel verkeerd uitpakken….Wij zetten een aantal prachtige snorren voor je op een rijtje.
gunther2

# 1. de Handlebar snor
Dit is meteen de meest stijlvolle en edgy snor die erbij zit. Vooral voor de echte moderne gentleman.
Je geeft de snor de aandacht die hij verdient door de rest van je gezicht wel glad te scheren. Gewaagd is hij zeker! Het duurt waarschijnlijk wel even totdat je de uiteinden kan draaien, maar als het dan zo ver is.. heel verslavend.

snor

# 2. Piramide snor
Deze snor heet de piramide snor omdat hij een brede volle basis heeft vanaf je mond maar naar binnen loopt tot net iets minder breed dan de neus. Je kunt hem natuurlijk zo scherp maken als je zelf wilt. Deze snor is helemaal in bij sterren als David Beckham, George Clooney en Leonardo Di Caprio. Ben jij de volgende?

Mustache-31

#3 Ron Swanson snor
De meeste snorren zijn toch gewoon vernoemd naar de bekende mensen die hem droegen. In dit geval Ron Swanson. Deze snor is voor de serieuze man. Hij is vol en een beetje rough around the edges.

Ron-Swanson-Moustache

#4 Lampenkap snor

Deze vrij nieuwe stijl snor is vernoemd naar een lampenkap om de logische reden dat hij dezelfde vorm heeft. Hij zit erg dicht op de bovenlip en hoort dezelfde lengte te hebben als je lippen. De hoeken eindigen lichtelijk in een punt.

Lampshade-Moustache

#5 Pencil style snor
Deze snor is een stuk dunner dan de snorren hierboven en is een veilige keus als je nog niet zeker weet of een snor jou staat. Deze snor bestaat al jaren, vooral omdat hij zo makkelijk te groeien en bij te houden is. Ga je voor een classic look? Laat dan ook een kort sikje staan.

orlando-bloom-pencil-mustache