Baarden hip en stoer

Schaarse Baardgroei

Je leest het overal, alle vrouwen ter wereld zijn aangetrokken tot mannen met een volle baard. Baarden zijn een nieuw fashion statement. Zelf heb je echter geen aanleg om een baard te laten groeien. Wat doe je dan? Wij leggen je uit waarom geen aanleg voor baardgroei hebben helemaal geen probleem is.

Een schaarse baardgroei is voor veel mannen een issue. Ze horen vaak dat vrouwen een man met gezichtsbeharing over hen verkiezen. Dat helpt natuurlijk niet mee aan hun imago en zelfverzekerdheid en tegen beter weten in proberen ze toch om een baard te laten staan. Het resultaat: een onverzorgde of ongelijke baard die alleen maar averechts werkt. Les nummer een: meet je nooit met een ander.

Stoppels zijn meer dan genoeg

Is het je tot op heden niet gelukt om een mooie, volle baard te groeien, probeer dan eens om jouw gelaat te accentueren met stoppels. De stoppels geven een lichte schaduw over de kin en wangen. Dit oogt netjes en verzorgd. Stoppels kun je ook gewoon trimmen. Als het te lang wordt, kun je het gewoon met een precisietrimmer bijwerken. Het geeft je een volwassen uitstraling. Dat is overigens precies wat vrouwen aantrekt tot mannen met een baardje.

Wahl ear, nose & brow trimmer: € 12,95

Apothecary beard oil mango/vanille 50ml: € 37,95