Maandagavond 12 oktober vond de 2e editie van de landelijk Kapsalon Award 2015 plaats in het Orpheus Theater in Apeldoorn. De top van de kappersbranche kwam bijeen om de winnaars te eren. Salon Haarvisie uit Rijswijk gaat met maar liefst 3 awards naar huis, namelijk:

  • Beste kapsalon van Zuid Holland
  • Beste hair extensions salon van Nederland
  • Beste digitale salon van Nederland

HAARVISIE_Tvscherm_Award_02

Kapper zijn vraagt creativiteit, deskundigheid en mensenkennis. Maar die eigenschappen kunnen combineren met goed ondernemerschap is een kunst die slechts enkelen echt goed beheersen. De Kapsalon Award is in het leven geroepen om juist die multi-talenten te onderscheiden. In totaal werden 17 awards uitgereikt. Salon Haarvisie uit Rijswijk werd winnaar in de categorie Hairextensions, de categorie Digitale Salon en Provincie winnaar Zuid-Holland. De jury roemt salon Haarvisie uit Rijswijk om de professionaliteit bij het plaatsen van extensions, overzichtelijke en toegankelijke website van de salon en gaf hen de overal provincieprijs.

Jurylid Richard Koffijberg: “Meedoen alleen is al winst en dwingt een salonhouder om beter naar zijn of haar business te kijken. Daarom zijn alle genomineerden in zekere zin ook winnaars.”

Salon Haarvisie: ” voor ons is het echt een kroon op alle energie en passie die wij dagelijks als team in ons werk stoppen!”

Een award is te winnen door de stem en beoordeling van de klant. De vragenlijst bestaan uit de zes elementen (waarvoor een rapportcijfer 1-10 gegeven kan worden):

1. Deskundig personeel
2. Klantvriendelijk personeel
3. Prijs-kwaliteitverhouding
4. Behandeling
5. Sfeer
6. Schoon en netjes

Naast de vragenlijst kunnen klanten een aanbeveling geven, in hoeverre beveel je deze salon aan bij vrienden en familie en zou je de salon weer bezoeken.

Daarnaast stemt een team van gerenommeerde specialisten en experts( ondernemers, journalisten, bekende stylisten) naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst met daarin – o.a. ondernemerschap, strategie, marketing en educatie en foto’s.