We krijgen vaak vragen over de verzorging van het haar. Ook de haren van mannen mogen wat meer aandacht krijgen. Met deze gemakkelijk toepasbare tips kom je al heel ver!

Haartip 1: wassen

De beste manier om styling producten uit je haren te wassen is door shampoo op droog haar aan te brengen en uit te wassen. Gebruik geen producten op oliebasis. Gebruik daarna je shampoo nogmaals zoals je normaal zou doen: verdeel het goed, laat het even intrekken en speel het vervolgens uit.

Haartip 2: drogen

s’ Ochtends wrijf je snel je haar droog, je hebt haast: klinkt dit bekend? Onze tip: dep je haren droog: wrijf niet! Wrijven zorgt ervoor dat er kleine breukjes ontstaan, je haar zal hierdoor zwakker en dunner worden. En föhn niet te heet!

Haartip 3: stylen

Wat betreft haarproducten: less is more. Blijft minder niet goed zitten? Gebruik dan wat haarlak om textuur en hold toe te voegen, zonder dur meer van je styling product gebruikt.

Wil je je haar in de wintermaanden wat extra verzorging geven? Gebruik de Maxximum producten van Wella SP Men! Tip: gebruik regelmatig de tonic in combinatie met de shampoo. Je zult merken dat je minder last heb van haarverlies: tot wel 50%!

Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. Lees meer hierover.