Opgelet, deze look is helemaal hip deze lente-zomer!

In het vorige trend item zeiden we het al; trends zullen nooit helemaal uit de mode raken. Alles is tijdelijk maar kan net zo goed weer terugkomen. Dit geldt niet alleen voor kleurtrends, maar ook zeker voor kapsel trends. Voor deze zomer (en nog een beetje lente) hebben we weer een trend gespot die terug is; de Messy Beach Waves trend. En terecht, want niets is toch heerlijker dan het dragen van natuurlijk, golvend, zomers haar tijdens de zonnige en warme dagen?

Beachwaves voor deze lente-zomer

Deze lente-zomer staat er weer een nieuwe look in het zonnetje, namelijk; de Messy en Grungy Beach Waves! Deze trend is nu al vol in opmars, maar zul je dus ook steeds vaker tegenkomen. Niet geheel onlogisch natuurlijk want iedereen kan effortless deze look ownen!

De look ziet er simpel uit, alsof er geen moeite voor is gedaan. Dit is (bijna) helemaal waar. Heb jij ook geen zin om uren bezig te zijn met de perfecte look? Dat snappen we, gelukkig kan jij deze stijl ook zelf heel makkelijk creëren.

Wat is de Grungy Beachwave look?

Als je nog niet weet waar je deze look aan kunt herkennen of waar je precies op moet letten, dan zal deze blog je een handje helpen. De naam Beach-waves zegt het al; zachte en soepele krullen die lijken gevormd door het ritme van de oceaan. Alsof je haar een beetje nat is geworden door het zoute water wanneer je als zeemeermin het strand komt opgelopen.

Nu zijn Beachwaves eigenlijk net iets te braaf voor de aankomende festival seizoenen. Al helemaal als je je realiseert dat we bijna twee jaar binnen hebben gezeten na de Corona-invasie. Iedereen wil dus net iets wilder en net iets ruiger! Daarom ruilen we de brave krullen in voor een wat meer Messy en Grungy look.