We zijn alweer een maand in 2018, dus een goed moment om de haartrends voor 2018 te verzamelen. We zetten de drie – in onze ogen – belangrijkste haartrends voor 2018 onder elkaar. Kan jij meteen al inspiratie op doen voor je volgende bezoek.

Eerder vertelden we je al dat het de trend is om je natuurlijke haarval en structuur te benadrukken in 2018 en dat je een kapsel moet kiezen wat hierbij past. Misschien dat één van de volgende kapsels je nóg wat meer inspiratie kunnen geven.

Look 1: de side part

De side part is een meer traditioneel kapsel en in onze ogen meer stijlvol. De variant waarbij je haar iets langer is dan je gewend bent is in opkomst. Maak hem niet te strak en kies bijvoorbeeld voor een mat styling product (zoals de Suavecito Matte Pomade). Vergeet dan af en toe niet je hand door je haar te halen voor de nonchalante look.

Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018

Look 2: de buzz cut

Jij wilt uit bed stappen en direct klaar zijn met je haar? Dan moet je zeker weten voor de buzz cut gaan. ‘Kort maar krachtig’ is hierbij van toepassing en tóch zit er nog een model in je haar. De bovenkant is iets langer dan de zijkanten en achterkant. Probeer niet zelf aan de slag te gaan met de tondeuse; het ziet er misschien makkelijker uit dan dat het is.

Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018

Look 3: de crop-fade

Aan de zij- en achterkant een goede fade (misschien beter bekend als opscheer) en bovenop hou je wat meer lengte. Zo’n kapsel kun je goed naar voren dragen. Een voordeel van de crop-fade is dat niet uitmaakt wat voor type haar en haarval je hebt: er is altijd wel een variant van dit kapsel dat bij jouw past.

Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 Mannen kapsels 2018 

Enthousiast over een van deze haartrends voor mannen? Maak een afspraak!