Keratine

We hebben weer een nieuwe behandeling om onze keratine behandelingen nog langer houdbaar te maken, namelijk Keratherapy’s Keratin Booster Treatment. Dit is een krachtige spray die onze keratherapy keratine behandelingen nog verder kan versterken en zorgt voor een langer blijvend resultaat. Het verbetert de glans en conditie van het haar. Het product wordt door ons gebruikt na de keratine behandeling, maar je kunt het ook bij ons kopen en maandelijks gebruiken om je keratine behandeling op te frissen.

De voordelen van Keratin Booster Treatment:
1. Langdurig resultaat
2. Meer controle over glans, conditie en krullen
3. Maandelijks te gebruiken om je keratine behandeling op te frissen
4. Betere krul reductie wanneer gebruikt tijdens de keratine behandeling

Hoe te gebruikenKeratine, Keratinebehandeling

Na onze Keratherapy keratine behandeling spoelen we het haar uit en maken het handdoekdroog. Vervolgens wordt de Keratin Booster spray aangebracht in het gehele haar. Om het de treatment goed te verdelen kammen we de haren goed door. De treatment wordt niet uitgespoeld. Hierna kunnen we het haar in model brengen.

Wil je het product thuis gebruiken? Was dan je haar goed met shampoo en maak het handdoekdroog. Spray het in je haar en kam het door om ervoor te zorgen dat het goed verdeeld is. Hierna kun je het föhnen en stylen zoals je dat normaal ook doet.

Meer lezen over Keratinebehandelingen & hairstyling

Kijk voor meer haar inspiratie tips ook eens op het Instagram account van kapperszaak Haarvisie uit Den Haag, Rijswijk.