Onze 90’s harten gingen even sneller kloppen. Vroeger deden we voor het uitgaan het liefst zoveel mogelijk lichtgevende armbandjes om en lakten we nog snel onze nagels met wat glow-in-the-dark nagellak. Je kunt je dus wel voorstellen hoe enthousiast wij zijn over deze nieuwe trend: Glow-in-the-dark haar! Niet voor kinderen, maar gewoon helemaal trendy voor volwassenen.

Binnen het kappersvak worden er constant nieuwe dingen uitgeprobeerd en op de markt gebracht. Was 2016 nog het jaar van denim, rose en regenboog haar, hopen we vurig dat 2017 het jaar wordt van glow-in-the-dark! Technisch gezien heet het “phoenix neon haar” en wordt het gemaakt met een regenboog haarverf die oplicht in het donker. Er zitten speciale verf moleculen in de formule die reageren op UV licht. De man die ons deze nieuwe trend brengt? de geweldige kleurspecialist Guy Tang.

Hier een aantal van zijn neon creaties en van verschillende Instagrammers. Zoals je kunt zien hoef je overigens niet de hele dag in UV licht te staan om een mooie look te krijgen.

[supsystic-gallery id=’3′]