Mooi glanzend en gezond haar krijg je niet zomaar! Het is uiteraard van groot belang om de goede shampoo en conditioner te gebruiken voor jouw haartype, maar ook is het verstandig om regelmatig een haarmasker te gebruiken en om je haar verder goed te verzorgen. Vergeet hierbij ook een goede haarborstel niet!

Rock & Ruddle Feathered Friends

Van de naam alleen al word je vrolijk: Feathered Friends is de nieuwe lijn van Rock & Ruddle, een zeer hoog gewaardeerd merk van haarborstels uit Engeland. Omdat de borstels gemaakt zijn van echt varkenshaar, beschadigt de borstel je haar niet. Een belangrijk kenmerk van een haarborstel van varkenshaar is dat de haren microscopisch kleine schubbetjes hebben die de natuurlijke talg en oliën van je hoofdhuid opnemen. Door hiermee verder te borstelen, worden deze gelijkmatig over je haar verspreid. Bovendien zijn varkensharen sterk en veerkrachtig, waardoor je gemakkelijk door je haar heen borstelt. De kern van de haarborstel is gemaakt van nylon, waardoor het gemakkelijk klitten ontwart en je haar snel weer zijdezacht laat aanvoelen.

Rock & Ruddle Feathered Friends bij Haarvisie

Haarvisie is er heel erg trots op dat wij deze prachtige Limited Edition haarborstels van Rock & Ruddle in ons assortiment hebben mogen opnemen! Deze lijn van 3 haarborstels hebben vrolijke prints van flamingo’s, parkieten en andere gevleugelde vrienden, waardoor je gelijk in zomerse sferen komt. Dus wil jij ook gezond en mooi glanzend haar? Met de haarborstels van Rock & Ruddle weet je zeker dat jouw haar optimaal verzorgd wordt.

Haarvisie heeft de prachtige borstels van Rock & Ruddle Feathered Friends in twee verschillende maten:

Klein: €37,95

Groot: €47,95

De haarborstels zijn alleen te koop in onze salon zelf, dus boek snel een afspraak of kom langs!