Wij zijn super blij met de nieuwe stijltangen van GHD Hair! Deze limited edition sets (Gold Styler en Platinum Styler) zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage. Dankzij het prachtige design en de afgeronde platen is het nog makkelijker om het haar te stijlen en te krullen. Verder hebben deze GHD stijltangen een slaapstand waardoor de stijltang zichzelf automatisch uitschakelt na 30 minuten. Bij deze Limited editions krijg je nu ook nog een hitte bestendige tas om de stijltang in op te bergen, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen op reis. Daarnaast bevat de giftbox een OPI nagellak!

Wij laten alvast zien wat voor leuke looks je kunt creëren met deze GHD stijltang.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=u0SwdFH2WzQ[/embedyt] [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=uGhZCwxx4a8[/embedyt]

GHD Hair

GHD Hair is ons nieuwe favoriete merk! GHD staat voor “good hair day” en dat is precies wat je met behulp van deze producten krijgt. Dit topmerk is niet voor niks aanbevolen door beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met behulp van de producten van GHD Hair kun je thuis makkelijk een glanzende coupe creëren zonder dat je de hulp nodig hebt van een professional. De producten zijn allemaal veilig in gebruik en niet schadelijk voor je haar. Een stijltang die je haar niet beschadigd? Ja dat kan dus. Wetenschappers van GHD hebben na lang onderzoek de optimale temperatuur gevonden waarbij je je haar kunt stylen zonder het te beschadigen, namelijk 185ºC. De nieuwste GHD stijltang zorgt er daarom voor dat de temperatuur (185ºC) constant blijft. De hoogste stylingtemperatuur is zeker niet de sleutel tot de gewenste look.

GHD Platinum & V Gold Styler Limited Edition

De GHD Platinum Styler en de GHD V Gold Styler zijn allebei verkrijgbaar in onze salon. Beiden zijn verpakt in een mooie giftbag inclusief hittebestendige opbergtas. De V Gold styler kost €199,- en de Platinum Styler €249,-. Het verschil tussen deze twee stylers?
ghd stijltang
De V Gold Styler bevat twee keramische platen met allebei 1 sensor waardoor de stijltang niet warmer dan 180ºC kan worden. Keramisch materiaal zorgt voor een vochtregulerende warmte en een goede geleiding van de warmte en is ideaal om het haar te stijlen en te krullen. Het haar droogt niet uit en zorgt ervoor dat het vocht in het haar behouden blijft. Daarnaast beschikt hij over afgeronde platen waardoor je nog makkelijker het haar kunt stijlen en krullen. Hij is geschikt voor elk haartype.

De Platium Styler is een innovatieve stijltang die gebruik maakt van de zogenaamde Tri-zone technologie. Elke plaat bevat 3 sensoren die er voor zorgen dat de temperatuur exact op 185ºC blijft en daardoor geen schade kan doen aan het haar. Het reduceert haarbreuk met meer dan 50%* en de glans neemt toe met 20%. Ook is bewezen dat de GHD Platium stijltang een positief effect heeft op het behoud van de haarkleur.

Of je nou stijl haar wilt of juist mooie krullen of slag wilt creëren, de GHD stijltangen zijn jouw beste vriend!