Nagellak trends!

Staat je kast vol met leuke nagellak kleuren die je eigenlijk niet meer durft te dragen of niet weet te combineren? 2017 is het jaar van trendy nails! Wij zetten een aantal nieuwe trends op een rijtje voor je zodat je precies weet met welke nagels je opvalt, op een goede manier. Ook al zijn je nagels maar een klein gedeelte van je look, kunnen ze je heel veel uitstraling geven. Denk maar eens aan die ene sexy dieprode nagellak waardoor je stiekem meteen zin hebt om te gaan stappen.

Voordat we het gaan hebben over de kleur trends, zien we ook wat verschillen in de nagelvorm voorbij komen. De nagels zijn over het algemeen mooi afgerond in een ovaal shape. Dus geen harde rechthoekige nagels meer.

Welke van de volgende trends ga jij uitproberen?

#1 Dark
Net zoals de donkere smokey lips gaat de trend voor nagels steeds meer richting donkere tinten. Veel zwart of donker grijs en paars. Je kunt de zwarte nagellak ook als basis gebruiken met kleurige tips of geheel zwart met kleine kristallen.
nagellak trends donker

#2 Zilver/Spiegel
Metallic is waarschijnlijk een betere benaming. Glanzend en donker over het algemeen. Wij zijn vooral fan van de chroomkleurige nagellak, die het geheel een wat meer industrieel look geven.
nagellaktrends zilver

#3 Kristallen
Zoals we net als zeiden is het ook zeker een trend om kristallen bovenop je nagellak aan te brengen. Vooral de Swarovski kristallen zijn enorm in trek. Funky nails met een bepaalde klasse.
nagellaktrends kristallen

#4 Grafische vormen
Eindelijk tijd om al die gekke kleuren uit de kast te trekken! Het draait allemaal om grappige combinaties van designs, kleuren, tekeningen, vlaggetjes, noem het maar op. Een beetje maf, maar schattig.
nagellak trends graphic

#5 Lijnen
Strakke lijnen verticaal of horizontaal geven een hele beschaafde look aan je nagels. Een super simpele toevoeging, maar een fantastisch effect. Heel stijlvol en geschikt voor alle situaties.
nagellaktrends lijnen
#6 Lege plekken
In plaats van een volle kleurrijke nagel kun je dit jaar ook kiezen voor een kleine vorm, zoals 1 horizontale streep of een vierkantje.
nagellak trends minimalistisch

#7 De niet zo Franse manicure
De normale French manicure is geen trend, maar een blijvende stijl. Dit jaar komen daar wel een aantal varianten op. Deze keer niet met een keurig wit randje maar met bijvoorbeeld zwart, rood, metallic of een felle kleur.
nagellak trends french

#8 Marmer
Wij zijn helemaal fan van deze trend. Na alle marmeren horloges, nu ook een marmer tint op je nagels. Super mooi toch! En ook nog eens makkelijk te maken. Doop de punt van een satéprikker in de nagellak en trek deze over je nagel. Klaar is kees!
nagellak trends marmer