Mood board herfst gemaakt door Team Haarvisie

In dit najaar ga je verschillende trends zien. Bij de dames (kort haar) en heren ga je de buzz cut veel zien. Hiervoor zijn ook andere benamingen zoals Ivy League of Crew Cut.

Hierbij wordt het haar helemaal geschoren. Je kunt hiermee wel variëren van lengte, bijvoorbeeld de zijkanten korter als de bovenkant of alles op dezelfde lengte.
Bij de herfst hoort het erbij dat de blaadjes van de bomen vallen en ook warmer van kleur worden. Dit ga je veel terug zien in het haar. Denk hierbij aan warme koper, diepe bruin tinten en heel veel glans. Voor ieder huidtype is er wel een kleur die hierbij past.

Hoe meer glans in het haar hoe beter, het liefst zo glanzend dat je het licht reflecteert. Hierbij wordt het haar mooi stijl gedragen en in een strakke middenscheiding.

Dit najaar zal de trend qua make up heel natuurlijk zijn. Hierbij wordt er minimale make up gedragen en zal je een hele natuurlijke glow krijgen. Wel is het mooi om dan zo nu en dan een mooie felle lippenstift óf oogschaduw te gebruiken.

Comfy en oversized zijn de rode draad van de kledingtrend dit najaar. Grote wijde kleding maar wel sporty en toch een touch van chique. Denk hierbij aan grote wijde truien met een geplooide rok eronder. Om het helemaal af te maken doe je daar gouden of zilveren enkellaarsjes onder.