Met een keratine boost de zomer in!

De zomer brengt dit jaar gelukkig weer zon met zich mee. Maar hoe lekker de zon ook is, voor je haar is het niet altijd even fijn. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van haar dat droog of pluizig wordt. Maar gelukkig is er een oplossing; een keratinebehandeling. Juist in de zomer is dit een aanrader. Dus wil jij gezond en glanzend haar tijdens en na je zomervakantie? Lees dan zeker even verder!

Een keratine boost voor optimale bescherming

Wil jij je een paar maanden geen zorgen maken over de gezondheid van je haar? Dan is een keratinebehandeling een goede keus. Bij deze behandeling wordt je haar ‘opgevuld met keratine’, zodat het gezonder, glanzender en minder pluizig wordt. Bovendien is het effect langdurig en zul je zeker 3 tot 4 maanden vooruit kunnen (mits je het goed blijft verzorgen natuurlijk).

En juist in de zomer, waarin je te maken hebt met zon, zee en zwembad (of strand) – is het aan te raden om de gezondheid van je haar een boost te geven en je haar te beschermen. Zo ben je tot de herfst verzekerd van summerproof haar en kun je met een gerust hart op vakantie.

Geschikt voor alle haartypen

Superfijn van een keratinebehandeling: het is geschikt voor alle haartypen. Dus of je nu fijn haar of dik haar hebt, je kunt je haar beschermen met keratine. En ook de kleur maakt niet uit. Dus of je nu een gezonde blonde haardos wilt zoals Chantal Janzen of donkere shiny lokken wilt zoals Meghan Markle – je kunt gewoon een afspraak maken voor een keratinebehandeling.

Keratherapy

Haarvisie biedt een specifieke keratine behandeling aan: Keratherapy. Deze behandeling is formaldehyde vrij. Dat is ook wel het fijne van een keratine treatment: het is een niet chemische behandeling. Je hebt van nature al keratine in je haar dus je vult het letterlijk gewoon aan. Wil je meer praktische informatie? Lees dan ook eens onze specialiteitenpagina over keratine.

Let op: deze foto’s zijn direct na de keratine behandeling genomen. Dit kan een vertekend beeld geven.