Toe aan een nieuw kapsel, maar heb je even geen inspiratie? Voor welk kapsel zou jij wel kunnen kiezen? Neem een kijkje bij onderstaande favorieten en je bent meteen op de hoogte van de trends voor het voorjaar van 2018.

Peaky Blinders

Het Peaky Blinders kapsel is nu echt mainstream aan het worden. Dit kapsel staat bekend om veel textuur, waarbij de voorkant langer is en deze naar de zijkant gedragen wordt. De zijkanten zijn opgeschoren. Hoe hoger, hoe stoerder vinden we!

Textuur

De mooie slagen maken dit textuur kapsel tot een favoriete trend. Deze natuurlijke look is al veel langer helemaal hot. Stop je  wilde krullen niet weg, maar laat dit op de juiste manier knippen en vraag hoe je dit moet stijlen aan je kapper. De juiste producten zijn uiteraard ook heel belangrijk.

De pony

De pony wordt ook wel de crop fade genoemd. Dit moet je durven dragen. Voor veel mannen zal dit kapsel iets te heftig zijn. Ga daarom eerst voor het Peaky Blinders kapsel. Dan kun je zodra je dit gewend bent als nog kiezen voor de pony. Want zeg zelf; dit is wel heel tof toch?