De winter is weer begonnen en met de seizoenen veranderen ook de trends. Wij zetten een aantal wintertrends voor mannen onder elkaar zodat je inspiratie op kan doen voor je volgende bezoek.

Look 1: Gedekt en vol
Een gedekte zijkant met een volle bovenkant en een volle baard. Extra warmte in de koude dagen met deze look dus. Goede vaarverzorging is hierbij essentieel.
winter kapsels heren 2017 2  winter kapsels heren 2017

Look 2: Krullen in de wind
Laat je krullen los deze winter. Vooral voor mannen met dunner wordend haar is dit een perfect kapsel. Het is makkelijk te stylen en mag best een beetje rommelig zitten.
winter kapsels heren 2017 1   

Look 3: Lang haar
Laat het maar groeien! Na de korte kapsels van de afgelopen zomer, mag je nu lekker je haren laten groeien. De lengtes worden vooral langer aan de bovenkant van het haar, dus laat de zijkanten wel bijscheren of knippen. Geen super korte opgeschoren zijkanten trouwens. De zijkanten blijven wel gedekt. Het haar wordt op een natuurlijke manier gestyled en los gedragen. Kneed een beetje slag of krul in je kapsel met een goede paste en je bent helemaal klaar voor deze herfst en winter.