Aankomende lente steken nemen twee make-up trends het voortouw. Welke ga jij volgen? Ga je voor de natural look met mascara ogen en rozige wangen? Of maak je een statement met een knallippenstift of glinsterende oogschaduw?

Natural look

Mascara ogen, rozige wangen en een glanzende huid vormen een prachtige natural look. Breng mascara op en een blust uit de rozenfamilie.

Hoe hou je een mooie glanzende huid? Hydrateer je huid door met een vochtinbrengende crème te smeren en maak daarna je huid lichtjes op. Gebruik geen poeder. Ook je wenkbrauwen zijn bij deze look belangrijk. Hou de vorm van je eigen wenkbrauwen aan en accentueer deze.

Make a statement

Je kun op een aantal verschillende manieren een statement maken. Kies jij ervoor om een opvallende kleur lippenstift te dragen aankomende lente? Of kies je ervoor glitters op te brengen rondom of boven je ogen?

Als je een statement wil maken met je lippenstift, kies je voor zwart, paars, oranje, knalroze of grijs.

Vooral voor een feestje is dit erg leuk. Zorg er wel voor dat je verder geen andere zichtbare make-up gebruikt, dit leidt namelijk af van je look. Om de glitters aan te brengen kun je bijvoorbeeld een wat vochtige kleurloze oogschaduw gebruiken of een speciale primer.

Persoonlijk advies voor je make-up van kapsalon Haarvisie? Maak een afspraak.