Welkom bij Haarvisie, Soraya!

Ik ben Soraya en sinds deze maand maak ik als gastvrouw deel uit van het team van Haarvisie! Ik neem veel salonervaring met mij mee. Zo heb ik eerder gewerkt als stylist en salon assistente. Ook als gastvrouw heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Een ding is zeker: ik hou van contact met mensen?! En ik help klanten graag. Ik kijk dan ook erg uit naar mijn tijd bij Haarvisie en ik zie jullie graag snel in de salon! ?

Even beter kennismaken…

WAAR WORD JE BLIJ VAN?

Je kan mij erg blij maken met een goede fles wijn, lekker eten en het zonnetje. Maar vooral van gezelligheid en blije mensen krijg ik veel energie. Ik wordt er blij van als ik mensen kan helpen, daarom zijn klantgerichtheid en klantvriendelijkheid erg belangrijk voor mij. Eerder heb ik mogen werken als stylist en gastvrouw in de horeca, waardoor ik al veel ervaring heb in de kappersbranche.

WAT IS JE FAVORIETE PLEK?

Mijn favoriete plek is is het strand en thuis bij mijn gezin!

WAT ZIJN JE SPECIALITEITEN?

Mijn specialiteiten zijn; het welkom laten voelen van klanten, advies geven op gebied van haarmode en haarverzorging en het goed laten verlopen van de planning.

WAAR BEN JE TROTS OP?

Ik ben trots op mijn gezin en mijn fantastische bos met haar!

BESCHIKBAARHEID (HAARVISIE RIJSWIJK)

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Zaterdag