Langere herenkapsels

Na jarenlang korte herenkapsels, zien we steeds meer kapsels met lang haar. Voor veel mannen geldt dat Corona heeft gezorgd voor langere herenkapsels. Het woord “Coronakapsel” kennen we ondertussen allemaal wel.

‘’We waren genoodzaakt het haar langer te laten groeien omdat we niet naar de kapper konden. Met als resultaat dat langer haar ons wel bevalt! Maar dan natuurlijk wel met een goed model erin.’’

Aan de andere kant is het ook bijzonder natuurlijk, dat de pandemie veel invloed heeft op hair trends.

Het gevolg? Langere kapsels zijn nu helemaal hip en trendy. Maar wel in stijl natuurlijk. Het betekent dus niet dat je je haar zomaar lang kunt laten groeien zonder er wat aan te doen. Want ook lang haar moet goed geknipt worden om het makkelijker en mooier in model te krijgen.

Laat jij je haar al een tijdje groeien en ben jij nog niet naar je haarstylist geweest? Tijd om te experimenteren met je lange lokken. Hierbij een paar hair trends. Zo laat je je haar voortaan dus knippen!

Bij alle coupes is het opvallend dat het haar aan de boven- en voorkant langer is dan aan de zijkanten en de nekpartij. Hier blijft het dus wel wat korter (zoals voorheen), maar deze keer wel gedekt en niet meer opgeschoren. De kortere gedeelten lopen wel geleidelijk over naar de boven lengte.

De looks zijn allemaal wat nonchalanter en niet zo ‘clean’. Er zit veel beweging in de looks. Dit resultaat kun je goed bereiken met de juiste stylingproducten voor je haar.

Advies nodig? Wij helpen je graag!