Herenkapsels trend najaar

Even dachten we dat wij geen echte nieuwe kapsel trend zouden gaan zien dit najaar. Maar daar is dan toch de nieuwe kapsel trend voor mannen, het “scumbro kapsel”.

Het najaar en winter van 2018 en de winter van 2019 zullen in het teken staan van de scumbro.
Onze kapsels zijn de afgelopen jaren steeds minder strak geworden. Het begon allemaal met een vetkuif en het Pelle kapsel. Vorig jaar kwam hier het Peaky Blinders kapsel overheen. Het haar werd naar voren gedragen en korter geknipt. Nu is er de scumbro trend! Een trend waarin je helemaal los kan gaan. Het gaat erom dat je enorm je best hebt gedaan om je kleding en kapsel zo te krijgen alsof het lijkt dat je er juist niets aan gedaan hebt. Je haar mag langer maar ook heel kort gedragen worden. Als het maar niet netjes of gestyled zit.

Zo stijl je het Scumbro kapsel voor mannen
Nu lijkt het dus niet zo moeilijk om dit kapsel te dragen. Toch is dat niet helemaal waar. Zoals ik al schreef, het moet lijken alsof je er niets aan hebt gedaan. Je moet er dus wel wat voor doen om het zo te krijgen… Je kan ervoor kiezen het heel kort te dragen. Waar je tijdwinst maakt in de badkamer met dit kapsel zal je wel vaker en sneller naar je kapper/barbier moeten om het kort te houden. De wat langere kapsels vragen om meer styling. De producten die je het best kan gebruiken voor dit soort kapsels zijn een Clay en Sea Salt Spray. Deze geven je kapsel een uitstraling waarbij het lijkt alsof er niets in zit. Wel kan je het stylen in het model wat jij graag wilt. Pas wel op dat het vooral niet te netjes moet zitten. Ga je voor langer, dan zal je vaak met je handen door het haar moeten om het terug te duwen in model of om het voor je ogen weg te halen.

Bij Haarvisie zijn de perfecte “Scumbro” producten verkrijgbaar!
Sebastian Texture Maker € 29,60
Layrite Cement Clay € 22
Wella Ocean Spritz € 13,40
American Crew Molding Clay € 12,50