Jorah van Haarvisie genomineerd voor 30ste editie van de Coiffure Consumer Awards!

Top stylist & Color Master Jorah is genomineerd voor een van de meest toonaangevende kappersprijzen van het land; de Coiffure Consumer Award 2022. Het bijbehorende top event, dat sinds 1992 wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional en Coiffure Media, is vooral ook bekend bij consumenten. Dit maakt het echt een toonaangevende kappersprijs; het is een onafhankelijke publieksaward. Haarvisie strijdt met de creatie van Jorah mee voor een van de 13 prestigieuze Coiffure Awards die op zondagavond 15 mei in Hilversum worden uitgereikt. Lees meer en help Jorah naar haar eerste Coiffure Award!

Jorah genomineerd voor Coiffure Consumer Award 2022

De 30ste editie van de Coiffure Awards staat voor de deur. De competitie is een bakermat geweest voor veel succesvolle kappers van deze tijd. In totaal zijn er tijdens deze jubileumeditie 73 genomineerden en 53 salons waaraan zij verbonden staan. Ook Jorah -en Haarvisie- zijn genomineerd. 15 mei zal Jorah voor de uitreiking aanwezig zijn tijdens het gala in Hilversum.

Hoe Jorah’s creatie een nominatie opleverde? De jurering van alle inzendingen vond in drie fases plaats. De persjury (21 redacteuren, journalisten en beauty editors van toonaangevende bladen) beoordeelde eerst alle inzendingen. Zij kozen de genomineerden en de winnaar voor de Pers Award. Daarna beoordeelde een 14-koppige Nederlandse vakjury (haar- en beauty specialisten) de inzendingen en vervolgens namen 10 Britse topkappers de taak van de laatste jury-ronde op zich.

Jorah zelf ziet het als beloning voor de filosofie van Haarvisie: ‘’Vooral onze gedrevenheid, creativiteit en toewijding hebben ervoor gezorgd dat we überhaupt in de race zijn. Dagelijks zetten wij alles op alles om mee te draaien op het hoogste niveau. En juist ook omdat de winnaars door consumenten worden bepaald, zien wij het als erkenning voor de inspanningen die wij verrichten om te blijven presteren. Tuurlijk wil je ‘m nu stiekem ook winnen. Ik bedoel, hoe gaaf zou het zijn om een eerste Coiffure Award te winnen tijdens een jubileumeditie van dit bekende gala?! We gaan het meemaken!’’

Stem op de creatie van Jorah!

Een nominatie voor de Coiffure Award 2022 is natuurlijk fantastisch nieuws, maar Jorah en het team van Haarvisie zijn nu vooral gebrand op het binnenslepen van de Consumer Award. 

Hier stem je!

De Consumer Award is een echte publieksprijs, dus iedere stem telt! Wil jij Jorah en Haarvisie helpen? Stem dan nu en maak ook direct kans op o.a. een verwenpakket van Schwarzkopf Professional! http://www.coiffureaward.nl/stemenwin ? FOTO 13