Na het doorzoeken van modebladen, het spotten van de trends op de catwalks en het checken van de kapsels van de Hollywoodsterren, heeft Haarvisie de hotste trends van nu verzameld. Ladies opgelet: dit zijn de trends van nu!

1. Middenscheiding, weinig volume bovenin

De duidelijke middenscheiding is het helemaal. Bekende merken, zoals Valentino en Isabel Marant, volgen deze trend ook helemaal na. Of dit bij jou staat hangt helemaal af van je haarvalling. Mocht je haar van nature naar een zijkant vallen is een rechte zijscheiding ook mooi. Om het volume laag te creëren, gebruik je een krul tang. Begin lager dan normaal, anders creëer je toch volume bovenop.

2. Gezicht vrij en oren laten zien

Haal je haar uit je gezicht en laat je oren zien. Dit zorgt voor een frisse, elegante look. Stijl je haar naar achteren en finish het met haarspray. Een wat minder standaard oortje zien wij ook terug in de modebladen. Mocht je niet blij zijn met je oren? Geen zorgen. Met dit kapsel kun je het met een gerust hart dragen. Go for it!

3. Weg met lagen!

Laagjes zijn niet langer meer de trend: ga voor 1 lengte. Laat je haar groeien en laat het knippen op deze manier en je volgt zeker de laatste trends. Ook de plukken voorin mogen lekker lang blijven. Ga je voor wat korter haar? Kies dan voor een boblijn, dit kapsel valt helemaal op zijn plek binnen deze hotte trend. Je kunt het ook combineren met de blunt cut, maar laat je adviseren door een professional. Zo weet je zeker wat jou zal staan of juist niet.

We hopen dat we je op deze manier inspiratie gegeven hebben voor je volgende kappersbezoek. Laat het ons weten wanneer je langskomt in de salon: afspraak maken.