Ai..wat balen we toch enorm van een bad hair day, een inschattingsfout bij het zelf verven of een verkeerde keuze bij de kapper. Voor de meeste vrouwen is het kapsel toch wel een essentieel onderdeel van hun zelfvertrouwen. Als dit verpest wordt door een eigen fout of een verkeerde kapper kun je daar goed zuur over zijn. Deze Instagrammers hebben een flinke #hairmistake gemaakt..

Cut my fringe to short and I’m having an Afro day ? #Glasgow #holiday #hairmistake

Een foto die is geplaatst door “Be yourself” (@denarocca) op

Lasted 24 hours – Favorite hairdresser mistaken for the first time ????? #orange #hair #williamsburg #hairmistake #orange

Een foto die is geplaatst door Piril Gündüz (@pirilgunduz) op

What have i done ! #hairmistake #blonde #red #whathaveidone

Een foto die is geplaatst door sammiebel (@sammiebel) op

#hairmistake

Een foto die is geplaatst door madoka666metal (@madoka.666) op

Verf jij je haar ook zelf en ging het wel eens mis? Dan ben je niet de enige, want veel kappers krijgen klanten waar het kleuren thuis mislukt is. Zelf doen is weliswaar goedkoper en sneller, maar zonder de juiste kennis en ervaring stelt het resultaat vaak teleur. De stylisten van Haarvisie zijn langdurig opgeleid voor het professioneel verven van haar en beheersen alle technieken en stijlen. Heb je je haar zelf geverfd en ben je niet tevreden met het resultaat? Maak dan nu een afspraak bij Haarvisie. Dan bezorgen wij jou de natuurlijke en levendige bos haar die je verdient!