Haarvisie Rijswijk opent tweede kapsalon in Wateringen!

Big news! Wij openen op 1 mei 2020 onze tweede Haarvisie vestiging! De nieuwe vestiging zal geopend worden in Wateringen, in de regio Westland.

In deze salon, die qua oppervlakte ruim 200 vierkante meter bestrijkt (!), kunnen we onze klanten in het Westland nóg beter van dienst zijn.

‘’We zijn ontzettend trots dat we dit nieuws met jullie mogen delen, en we willen benadrukken dat dit niet mogelijk was geweest zonder al onze klanten! Jullie support heeft ons zover gebracht en we zullen ons, ook in Wateringen, volledig richten op passie, vakmanschap en topkwaliteit, zodat jij als klant het mooiste haar krijgt!’’

Waarom een nieuwe vestiging?
Wij willen met de nieuwe salon inspelen op de wensen en behoeften van onze bestaande klanten. Veel van onze klanten komen uit het Westland. Steeds vaker kregen wij van hen de vraag of we niet een salon in die regio konden starten. Maar…een nieuwe kapsalon openen doe je natuurlijk niet zomaar. We hebben daarom goed gekeken naar de mogelijkheden. Toen deze kans zich voordeed besloten we er volledig voor te gaan!

Wat men mag verwachten van kapsalon Haarvisie Wateringen?
De nieuwe Haarvisie salon in Wateringen, die onder dezelfde naam (Haarvisie) geopend wordt, zal te vinden zijn in de Herenstraat 31, midden in het mooie en authentieke centrum van Wateringen. Een mooie en rustige plek waar een gezellige en fijne sfeer hangt!

De nieuwe salon biedt ruimte voor 8 knip- en kleur stoelen, 3 behandelkamers, een fotostudio en een educatiecentrum. We zijn continu bezig met het doorontwikkelen van onze vaktechnieken, dus deze vestiging biedt ons direct meer mooie mogelijkheden om dit naar een nóg hoger niveau te trekken!

Het mooiste haar
Ook in Haarvisie Wateringen draait alles om het creëren van het mooiste haar! Doordat wij ons constant ontwikkelen in kniptechnieken, de laatste mode en trends rondom haarstyling en -verzorging, krijgen klanten het prachtige haar dat ze verdienen. Wij verwelkomen iedereen dan ook graag in Kapsalon Haarvisie Wateringen!

Meer weten over de salon? Volg ons via onze socials en blijf op de hoogte! Bij de grand opening van Haarvisie Wateringen zullen we een aantal mooie acties lanceren.

Keratherapy-Goodiebag t.w.v. €200,- winnen? Dat kan!

Wij zoeken namelijk nog nieuwe collega’s. Ken jij onze nieuwe collega? Laat het ons weten! Komt jouw connectie uiteindelijk bij ons werken, dan krijg jij een Goodiebag t.w.v. €200,-

Bekijk onze kapper vacatures Haarvisie Wateringen of kapper vacatures Haarvisie Rijswijk. Stuur de pagina(‘s) zeker door als je iemand kent!
Ook kun je jouw tip mailen naar salon@haarvisie.nl.