GLAMOURAGE – Collection by Haarvisie

Na de EARTH NOMADS collectie van 2016 komt kapsalon Haarvisie deze zomer met een compleet nieuwe collectie. Het thema is ditmaal GLAMOURAGE, wat staat voor ‘glamour with a soft edge’. Een draagbare collectie voor iedere vrouw, maar altijd met een duidelijke touch of glamour. Want iedere vrouw verdient het om te stralen.

Inspiratie

De collectie bestaat uit vier dames looks die eenvoudig te stylen en te re-stylen zijn. De vrouwelijke vorm is de grootste inspiratiebron voor deze collectie. Dit komt duidelijk terug in de zachtheid van de kleuringen en de vloeiende vallingen in het haar.

Touch of edge

Om de kracht van iedere vrouw te benadrukken heeft elke look een licht rauw randje. Dit is gecreëerd door het bot afsnijden van de pony of door een verrassende extra laag aan te brengen in het haar. Om meer body, volume, lengte en kleur accenten aan te brengen is er bij iedere look gebruik gemaakt van Great Lenghts extensions. Door de unieke kwaliteit en veelzijdigheid zijn de extensions van Great Lengths de nummer 1 keuze van Haarvisie.

Colour

Door een kleuraccent toe te voegen aan de looks in deze collectie wordt de hairstyle versterkt. Zo wordt er binnen dezelfde collectie gebruik gemaakt van pastel tinten om de zachtheid en vrouwelijkheid te benadrukken en van diepe donkere espresso kleuren om kracht en zelfverzekerdheid uit te stralen. Elke look is gestyled met verzorgende, glanzende producten voor die speciale touch of glamour. Een perfecte weergave van de moderne vrouw.

Met trots presenteren wij onze tweede Haarvisie collectie!

Team Salon Haarvisie