GHD is een van de mooiste merken in de styling en verzorging van je haar. In hun uitgebreide range biedt GHD stijltangen, haardrogers, borstels en accessoires aan waarmee je je haar helemaal kan stylen naar je eigen wens. In 2001 zijn ze begonnen met een professionele stijltang die ook perfect thuis te gebruiken is. Daarnaast heeft GHD ook mooie producten om je haar te verzorgen en te beschermen tegen de warmte van de haardrogers en stijltangen.

Omdat wij van Haarvisie willen dat jij thuis net zo mooi gestyled kan worden als in onze salon, hebben we nu een prachtige aanbieding van GHD voor je! We hebben namelijk twee fantastische Stylers van GHD voor je, die beide in een leuke geschenkverpakking zitten. Bovendien krijg je er nog een gratis OPI nagellak bij en een hittebestendige stylerbag.

De GHD V Gold Styler Gift Set van €199 voor €170

De GHD V Gold Styler is een prachtige stijltang, boordevol technologie die je haar mooi glad maakt en er gezond uit laat zien. Dankzij de handige warmtesensoren over beide zijden, kan de temperatuur van wortel tot punt precies 180°C blijven. Het is bewezen dat deze temperatuur ideaal is; bij een hogere temperatuur wordt het haar beschadigd, bij een lagere temperatuur is het resultaat niet optimaal. Bovendien is de opwarmtijd slechts 25 seconden, waardoor je nog sneller aan de slag kunt met deze prachtige stijltang. Wanneer de je GHD V Gold Styler 30 minuten niet hebt gebruikt, schakelt deze automatisch uit voor de veiligheid.

GHD Platinum Styler Gift Set van €249 voor €210

De GHD Platinum Styler mag met recht een van de beste stijltangen op de markt genoemd worden. Zijn design is niet alleen prachtig, maar ook nog heel functioneel. De warmteplaten liggen namelijk op een ideale hoek, waardoor je haar gelijkmatig wordt verwarmd tot 180°C en altijd recht door de tang heen gaat. Je haar ziet er gezonder, sterker en glanzender uit en voelt zijdezacht aan. Net als de GHD V Gold Styler, is de GHD Platinum Styler geschikt voor elk type haar en kan het ook gemakkelijk gebruikt worden om een mooie slag in het haar te brengen. Beide tangen zijn door de goede distributie van de ideale temperatuur ook zeer geschikt om te gebruiken op gekleurd haar.

Let op, deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en is alleen in onze salon af te halen! Maak daarom snel een afspraak of kom langs in onze salon!