NOMINATED Coiffure Award 2020 – 29ste editie!

Uit vele inzendingen heeft onze collega Maria wéér een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode – fotografiewedstrijd voor Nederlandse creatieve haarstylisten. De Coiffure Award Nederland wordt door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd binnen hun vakgebied. 

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie in te sturen. Deze serie moest bestaan uit 4 foto’s waar het vakmanschap van de stylist optimaal tot zijn recht zou komen. Wat volgde was een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar Maria goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.  

“Het thema van mijn serie is “Rainforest fairies”. Het haar is gebaseerd op de sfeer van het regenwoud. Mosachtig gevoel met sterke vrouwelijke vormen. De uitstraling is krachtig maar tegelijkertijd zacht, alsof er lucht in het haar zit.

Haar mooi maken is onze passie bij Haarvisie. Wij krijgen genoeg mogelijkheden om onze passie en creativiteit te ontwikkelen, maar ook om deze met iedereen te delen. Bij Haarvisie geven en krijgen wij wekelijks educatie. Ieder jaar brengen wij onze eigen collectie shoot uit. Hierbij leren wij ook hoe je backstage werkt.“

Extra leuk: ook jij kunt je laten behandelen door Maria. Afspraak maken? Dat regel je hieronder. Tip: wees er snel bij!

‘’Ben jij ook toe aan een mooie nieuwe coupe? En ben je benieuwd naar wat bij jou past? Maak een afspraak met mij! Ik help je met alle plezier!’’