Fashion news dames

Fannypacks zijn hot!

Je hebt ze waarschijnlijk al wel op de straat en op Instagram gezien: de heuptasjes, of fannypacks – hoe je ze ook wilt noemen.

Je kunt ‘n sportieve variant in huis halen en die schuin over je borst dragen. Het is even wennen misschien, maar dit is toch echt de nieuwe manier om je tas te dragen.

Je hebt ook wat chiquere modellen, van velvet of leer bijvoorbeeld. Die kun je ook bij een mooie jurk aan of naar je werk, zonder dat mensen je raar aankijken.

Grove sneakers

Er waren al een paar mensen met heel veel lef die deze grote jongens aan hun voeten durfden te dragen, maar wij ‘moeten’ er aankomend seizoen toch ook aan geloven. De grove sneakers behoort tot één van de grootste (letterlijk) lente trends.

Zachte kleurtjes

Pastel is al even een trend en dat blijft-ie ook wel voorlopig. Niet alleen pastel voor het haar, maar ook voor kleding. Heerlijke zachte kleurtjes die je allemaal met elkaar kunt combineren. Wil je je look iets stoerder maken? Maak het dan af met een strengere beautylook, zoals je haar strak naar achteren, rode lippen en een vette eyeliner.

Nog een andere manier om je niet te zoetsappig te voelen: koop ‘stoere’ items in een zacht kleurtje. Zoals een mooi pak, of grove sneakers. Dat balanceert dan een beetje.