Onze eigen collectie is gepubliceerd in het vaktijdschrift voor kappers: De kapper!

Wij zijn er super trots op om als zelfstandige kapsalon een eigen collectie te kunnen presenteren.

Helemaal gemist dat we onze eigen collectie hebben gelanceerd? Dan even een quick reminder:

EARTH NOMADS

De collectie EARTH NOMADS geeft duidelijk weer waar de hedendaagse man & vrouw voor staat: individualiteit, identiteit, reizen, digitale netwerken en de hang naar onze roots. Denk groot, maar beweeg je lokaal. Voel de vibe en laat je meenemen op een verrassende reis.

Deze ingrediënten zijn vertaald in acht dames- en herenlooks die eenvoudig te stylen en te re-stylen zijn. De looks hebben een rauw randje door etnische invloeden en bevatten alle trends die we op straat zien terugkomen. Van volume tot braids en van strakke Barber coupes tot lange lokken.

Think big!

Met behulp van de juiste roots-producten en stylingtechnieken hebben onze modellen een waanzinnig volume gekregen. Door een perfecte basis in het haar aan te brengen, zijn de variatiemogelijkheden ongekend. Deze basis geeft bijvoorbeeld een extra grip als je de ‘perfect braid’ creëert.

Voor de heren zijn verschillende looks zeker een must. Van precisie cut fades met baarden en snorren tot de meer warrige look in lange lagen. Net als in de mode is dit het decennium van het herenkapsel!

Colour use

Kleur vormt een steeds belangrijker wordende service en de klant is meer en meer op de hoogte van de laatste technieken. Bij de collectie EARTH NOMADS maken we gebruik van subtiele kleurplaatsingen in de laatste technieken en kijken we waar we de coupe door middel van kleur kunnen versterken of benadrukken. Het kleurenpalet is geïnspireerd door de natuur en focust zich voornamelijk op aardetinten.