De populairste Agadir producten

Arganolie is een plantaardige olie die een helende en veelzijdige werking heeft. De olie komt uit de pitten van vruchten die aan de zeldzame Arganboom groeien. De Arganboom is een van de oudste bomen ter wereld en wordt ook wel ‘boom der schoonheid’ genoemd. Het duurt minstens twee jaar voordat de vruchten rijp zijn. Arganolie wordt niet voor niets het Marokkaanse goud genoemd!

Wat doet arganolie?
Arganolie zit vol met vitamine E, caroteen en essentiële vetzuren, zoals linolzuur. Deze ingrediënten hebben een hydraterende en conditionerende werking. Het merk Agadir heeft op basis van natuurlijke ingrediënten een selectief aantal producten ontwikkeld, die helpen je haar weer zacht, glanzend en pluisvrij te maken. Overigens kan niet alleen je haar van deze verwennerij genieten, maar je kunt arganolie voor het hele lichaam gebruiken. De olie werkt namelijk ook verzorgend voor een droge of geïrriteerde huid en is heel prettig voor na het scheren. De verzorgende werking van arganolie is wetenschappelijk bewezen en de producten bevatten geen parabenen.

Bevatten de producten van Agadir 100% gecertificeerde arganolie?
Ja, de producten van Agadir bevat 100% gecertificeerde arganolie. Dit houdt in dat de arganolie in de Agadir producten pure arganolie is. Dit betekent niet dat de producten uit 100% olie bestaan. De producten zijn verrijkt met diverse andere ingrediënten, die het haar verzorgen en verzachten.

Dit zijn onze favorieten

  • Arganolie hair treatment

De arganolie is een ‘All time best seller’ en het meest multi functionele product uit de Agadir lijn. De olie zit boordevol vitamine E en de onmisbare 100% pure arganolie. Je kunt de olie zowel in je haar als op je huid gebruiken. Het heeft conditionerende kracht, verkort de droogtijd van het haar en trekt direct in het haar en de huid zonder het vet te maken. Tevens beschermt de arganolie tegen zon, zee en chloorwater en helpt bij een schilferende hoofdhuid, droge huid en andere huidirritaties. Daarnaast is de olie heerlijk om je nagels eens extra mee te verzorgen. De olie treatment is verkrijgbaar in een 60 ml en een 118 ml verpakking. 

  • Arganolie spray treatment

De spray treatment is een goed alternatief voor een haarserum. Het zorgt voor glanzend haar en beschermt het haar ook tegen warmtebronnen als föhn en stijltang en de zon! Een kleine hoeveelheid spray is voldoende voor een zachte glanzende finish en geeft een heerlijke geur. Voor prachtig glanzend glad haar, kun je de spray treatment op het haar spuiten (handdoekdroog of droog haar) en het direct daarna in model brengen met föhn of tang.

  • Moisturizing shampoo & conditioner

Het perfecte duo voor verzorgd, stralend en heerlijk geurend haar voor alle haartypen! De shampoo en conditioner zijn sulfaat en parabenen vrij. De shampoo reinigt en verzorgt het haar en de hoofdhuid. De conditioner ontwart, verzacht, geeft glans en verzorgt droog en pluizig haar. Ook beschermt de conditioner tegen hitte en chemische schade. De producten bevatten 100% pure arganolie. 

  • Moisture masque

Dit volle, verzorgende masker vormt de ideale boost voor haar dat wel een boost kan gebruiken na blootstelling aan zon, zee en andere schadelijke invloeden, die het haar droog en dof maken. Het moisture masque is een intensief, reparerend masker, dat zowel 100% pure, gecertificeerde arganolie, als keratine bevat. 

Het masker is ideaal voor thuis en hoeft slechts 3 tot 5 minuutjes in te trekken. Voor optimaal resultaat gebruik je het masker in combinatie met de Agadir shampoo.

  • Hair shield

De hair shield 450 plus spray is een beschermende olie spray. Zeer geschikt voor haar wat regelmatig wordt geföhnd of getangd. De olie spray verzorgt, hydrateert en beschermt tegen UV stralen en hitte tools (föhn, krul- en stijltang). Het product is vrij van sulfaten, parabenen en alcohol. 

  • Curl creme

Een van onze favoriete krullen crèmes! De Curl creme van Agadir maakt het haar van nature zacht en elastisch. De crème geeft geen lichte hold aan krullend haar en heeft een sterke anti-pluis en anti-kroes werking. 

  • Oud wood hair & body wash

Speciaal voor de mannen! Heerlijke haar- en lichaamsverzorging op basis van arganolie, Oud Wood extract, panthenol en biotine. De hair & body stimuleert de hydratatie van de huid. De geur is licht, rokerig en exotisch (heerlijk)! Staat mooi in de badkamer en je bent gelijk klaar met deze 2-in-1! De fles bevat maar liefst 508 ml. Onze bestseller onder de mannen!