Borstels van Rock & Ruddle

Rock & Ruddle komt met nieuwe uitvoeringen van hun bekende borstels op de markt! Ze brengen een limited edition van de “Feathered Friends” lijn uit. Deze zijn vanaf maart 2018 ook verkrijgbaar bij ons in de salon.

De borstels van Rock & Ruddle zijn al een tijdje op de markt en we zijn ook al een tijdje fan van deze borstel. Naast dat ze er vrolijk uitzien, zijn het kwalitatief goede borstels. En dat laatste is voor ons natuurlijk toch wel wat de doorslag geeft. De borstels zijn gemaakt van varkensharen. Het gebruik van varkensharen gaat statisch haar tegen, wat zeker nu in de winter een veelvoorkomend probleem is. Door de verwarming en het koude weer wordt ons haar nu droger dan normaal, wat statisch haar veroorzaakt.

Goed voor je haar

De borstel zien er niet alleen hartstikke tof uit, maar zijn ook gemaakt van het beste materiaal: varkensharen. Zoals al gezegd gaat varkenshaar statisch haar tegen. Maar dat niet alleen, daarnaast verzorgt varkenshaar zowel het haar en jouw hoofdhuid! De natuurlijke oliën die je haar aanmaakt, worden door de Rock & Ruddle borstel verdeeld over de lengte van je haar. Dit zorgt voor een natuurlijke glans en zacht haar. De nylon kern en de rubberen strip zorgen ervoor dat klitten goed en pijnloos verwijderd worden, ook bij dik haar.    

 

Grove kam

De Rock & Ruddle haarkammen en borstels staan bekend om het kleurrijke design en de hoge kwaliteit. De grove kammen zijn ideaal om klitten te verwijderen, voor krullen, nat haar en tevens superhandig om conditioner mee aan te brengen. Ze kosten 12,95.

Rock & Ruddle weer beschikbaar

Oja, mocht je nu te laat zijn voor de limited edition Feathered Friends of vind je de goede, oude favoriet toch leuker; dan hebben we goed nieuws. De Metallic Collection en de Africa luipaard, Africa slang en Africa zebra hebben wij namelijk ook weer in huis. Allebei dus verkrijgbaar in onze salon.

Goede & vrolijke print kamGoede & vrolijke print kamGoede & vrolijke print kamGoede & vrolijke print kamGoede & vrolijke print kam