De bob van 2018

De boblijn is terug van nooit weggeweest. Maar, net zoals met alle haarstijlen, is de boblijn van 2018 weer een klein beetje anders dan wat we eerder gezien hebben. Tegenwoordig dragen we de bob op een hele eenvoudige manier, namelijk zonder laagjes, zonder A-lijn en zonder undercut.

Deze simpele variant van de boblijn is heel goed kort te dragen, waardoor je nek en kaaklijn er goed in uitkomen. Het handige van deze korte bob is dat hij niet snel uitgroeit. De snit is lekker bot, waardoor het model er relatief lang in blijft zitten. Stijlvol, trendy en gemakkelijk in onderhoud!

Of je nu steil of krullend haar hebt, deze nieuwe boblijn is voor iedereen prachtig. Omdat de bob zo eenvoudig wordt geknipt, is het belangrijk om wat beweging in je haar te brengen. Gebruik hiervoor de Thickefy Foam van Sebastian om je haar wat luchtigheid mee te geven. Als je echt een statement wilt maken met je korte bob, combineer je deze met een pittige pony.

Ook met deze eenvoudige boblijn kan je veel variëren. Als je handig bent met je krultang of je stylingtang, kan je er een mooie slag in brengen. Zo heb je ineens een super hot kapsel waarmee je zó de rode loper op kan!

Wil jij weten of deze hippe nieuwe boblijn past bij de vorm van jouw gezicht? Of weet je al zeker dat dit je nieuwe coupe wordt? Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten!

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie