Het boblijn kapsel

De boblijn is terug van nooit weggeweest. Maar, net zoals met alle haarstijlen, is de boblijn van 2018 weer een klein beetje anders dan wat we eerder gezien hebben. Tegenwoordig dragen we de bob op een hele eenvoudige manier, namelijk zonder laagjes, zonder A-lijn en zonder undercut.

Deze simpele variant van de boblijn is heel goed kort te dragen, waardoor je nek en kaaklijn er goed in uitkomen. Het handige van deze korte bob is dat hij niet snel uitgroeit. De snit is lekker bot, waardoor het model er relatief lang in blijft zitten. Stijlvol, trendy en gemakkelijk in onderhoud!

boblijn kapsel

Het nieuwe boblijn kapsel

Of je nu steil of krullend haar hebt, deze nieuwe boblijn is voor iedereen prachtig. Omdat de bob zo eenvoudig wordt geknipt, is het belangrijk om wat beweging in je haar te brengen. Gebruik hiervoor de Thickefy Foam van Sebastian om je haar wat luchtigheid mee te geven. Als je echt een statement wilt maken met je korte bob, combineer je deze met een pittige pony.

boblijn kapsel

Een boblijn ziet er fris en hip uit

Ook met deze eenvoudige boblijn kan je veel variëren. Als je handig bent met je krultang of je stylingtang, kan je er een mooie slag in brengen. Zo heb je ineens een super hot boblijn kapsel waarmee je zó de rode loper op kan!

boblijn kapsel

Wil jij weten of deze hippe nieuwe boblijn past bij de vorm van jouw gezicht? Of weet je al zeker dat dit je nieuwe coupe wordt? Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten!

Meer lezen over haarstyling of lifestyle

Voor meer haar inspiratie kunt u kijken op het Pinterest account van Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.