Ben of ken jij een topkapper?

Haarvisie zoekt topstylisten. En wij zijn niet zomaar een kapsalon. Inmiddels hebben we twee high-end salons in Zuid-Holland (Rijswijk en Wateringen). Alles draait om onze visie: onze klanten het haar geven dat het beste bij ze past. We zorgen dat we kunnen blijven doen. Door te werken met de beste stylisten, door ons steeds verder te ontwikkelen, door te werken met de beste merken en tools. En door ons te meten met de top van Nederland.

We hebben meerdere awards gewonnen 🏆 waarbij we zijn uitgeroepen tot beste salon van Zuid-Holland en beste salon voor extensions. Haarvisie heeft ook meerdere Coiffure Awards en TrendVision Awards gewonnen. En, nog wel belangrijker, onze klanten waarderen ons met een super gemiddelde van 9.1 als rapportcijfer 🤩 op basis van honderden reviews.

Jij bent een topkapper? Solliciteer nu!

Heb jij ervaring als kapper/haarstylist en wil jij jouw kapperscarrière een flinke boost geven? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! In ruil voor jouw inzet, passie, kennis en ervaring, krijg je bij Haarvisie de kans om je nog verder te ontwikkelen. Daarnaast mag je ook rekenen op…

💸 een goed salaris
💰 een omzetgerelateerde bonus
🌴 een jaarlijkse trip naar Ibiza
🎨 ruimte voor creativiteit
✨ inspiratiesessies van experts
🏆 je meten met de besten tijdens awardshows
📑 uitstekende secundaire voorwaarden

Solliciteer hier!

mockup team haarvisie Rijswijk

Jij kent een topkapper? 

Ken je een topper die bij Haarvisie past? En wil jij diegene aandragen? Dan kan dat! Graag zelfs!
Komt degene die jij hebt aangedragen werken bij ons? Dan krijg jij…

💸 🤑 1,000 euro bonus!!! 💰

Meer weten of meteen iemand aandragen? Stuur nu een WhatsApp bericht!