Baard trends 2017

Wordt het nu alwéér het jaar van de baard? Jazeker, maar al een aantal jaren lezen we dit elke keer weer aan het begin van het jaar alsof het een nieuwe trend is. Niet dat we niet blij zijn dat de baard nog steeds hot is hoor! Om te vieren dat de baard ook dit jaar veel te zien zal zijn in het straatbeeld hebben we namelijk een aantal baardstijlen voor 2017 voor je opgesomd.

Be Wild!

Het hoeft niet altijd een nette baard te zijn die veel styling heeft ondergaan. Dit jaar is het ook modieus als je een mooie volle baard laat staan en deze een beetje zijn gang laat gaan. Vooral erg leuk voor de mannen met krullend haar. Om net dat beetje extra te geven aan je look kun je het beste een mooie nette fade laten zetten van je krullenkapsel naar je volle baard. Zo houd je een sophisticated look.
baardtrends wild, baard trends

Biker Baard

Wil je graag extreem? Ga dan voor de Biker baard. Wat niet betekent dat je een motor moet bezitten overigens. Een lange baard die vanaf de kin recht naar beneden loopt zorgt voor een stoere uitstraling. Om deze baardstijl te creëren moet je wel je gezichtsbeharing goed shapen tijdens het groeiproces zodat alles recht naar beneden groeit.
baard trends

Stoppels

Misschien een gekke trend om te noemen in een blog over baarden, maar ook stoppels zijn zeker on trend. De ideale oplossing voor mannen die een beetje moeite hebben met het laten groeien van een baard. Bij iedereen zal het anders zijn, maar een stoppelbaard van drie dagen oud zal vaak de beste optie zijn. Het kriebelt nog niet, maar het is wel lang genoeg om goed zichtbaar te zijn.
stoppels baardtrend
De 70’s snor

Je wilt geen dikke volle baard? Staat het je niet? Probeer dan eens de snor. Deze stijl komt weer helemaal terug en dan met name de zogenaamde 70’s snor. Ook deze snor hoef je in 2017 niet enorm te stylen en mag best wild zijn.
70's snor baardtrends

Baarden bij Haarvisie in Rijswijk, vlakbij Den Haag

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=EgvtV9rrx68[/embedyt]

Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent.

Benieuwd naar meer informatie over de perfecte baard, hoe je je baard het beste kan trimmen of bijvoorbeeld de verschillen tussen alle pomades die op de markt zijn verschenen? Bekijk al onze haar blogs voor mannen.

Maak een afspraak bij de specialist van Haarvisie op het gebied van heren, Jamal. Meer weten over zijn stijl? Bekijk zijn persoonlijke Pinterest bord en maak meteen een afspraak.