Wist je dat je haar het kwetsbaarst is als het nat is? Dit komt doordat de minuscule schubbetjes in het haar open staan bij nat haar en daardoor sneller afbreken. Borstelen of kammen van je haar als het nat is, raden we daarom ook altijd af. Kan je het toch niet laten om het te borstelen als het nat is? Doe het dan zo voorzichtig mogelijk.

Aquarius Haircare handdoek

Datzelfde geldt voor het drogen van je haar. Eigenlijk zou je ook niet je haar droog moeten wrijven met een handdoek. Dit kan soms meer kwaad dan goed doen. Ook het onnodig lang föhnen van het haar is erg schadelijk. 

Maar hoe moet ik dan mijn haar drogen denk je dan? De Aquarius Hair Turban is de perfect oplossing. Deze is gemaakt van een speciaal stofje van microvezels dat voor een snellere opname van het water uit je haar zorgt, waardoor je haar sneller droog is. Daarnaast is hij super zacht en heeft een gemakkelijke knoopsluiting, waardoor de handdoek goed blijft zitten. Ook als je je aankleedt bijvoorbeeld.

Aquarius Haircare handdoek

Doordat je haar sneller droogt, breekt het minder snel af en daardoor gaat het minder snel pluizen. Want pluis haar is eigenlijk gewoon afgebroken haartjes. En… doordat je haar sneller droog is, hoef je ook minder te föhnen, wat er óók voor zorgt dat je haar gezonder wordt. Eigenlijk een win-win situatie dus.

De voordelen van de Hair Turban op een rijtje:

  • Droogt haar snel en voorzichtig
  • Minder pluizend haar
  • Droog wrijven niet nodig
  • Minder lang föhnen
  • Makkelijke knoopsluiting
  • Voor mooi en gezond haar

We hebben de Hair Turban van Aquarius te koop voor € 23,95 in de salon. Maak een afspraak bij Haarvisie.