goede kapper Den Haag, beste kapper Den Haag, kapper gezocht

Over mij

Mijn naam is Emerly.

Wat inspireert je?

Mensen, foto’s, muziek en films. Wat mensen bewust en onbewust uitstralen en wat ze willen uitstralen. Ambitieuze mensen.

Emerly

Waar word je blij van?

Goede vibes, blije mensen, zon, lekker eten en mooi haar creëren.

Wat is je favoriete plek?

Thuis en omringd met goede vrienden en familie.

Wat zijn je specialiteiten?

Kleuringen. Van natuurlijke balayages, mooi gemêleerde highlights tot volledige blonderingen en uitgesproken kleuren. Goed luisteren en een eerlijk passend advies geven en uitvoeren. Strakke coupes knippen en strobing kniptechnieken.

Waar ben je trots op?

Dat ik de kans en het vertrouwen krijg om mensen met mooi haar de deur uit te laten gaan! En op mijzelf, dat ik mijn eigen huis heb gekocht en verbouwd.

Beschikbaarheid

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Donderdagavond
  • Vrijdag ( oneven weken )
  • Zaterdag

Reviews over Emerly:

Gisteren in de watten gelegd door Haarvisie. Resultaat was boven mijn verwachtingen! Super professionele crew en geweldige producten. Mijn haar glanst weer 🥰 dank jullie wel en tot gauw♥️
Professionele haarproducten · Fantastische kapsels · Topstilist · Geweldige resultaten

Saskia Somai oktober 4, 2019

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Het ondergaan van een keratine behandeling is niet alleen maar heel fijn voor je haar, het is ook nog pure verwennerij. Glaasje bubbels als je dat wil, hand maskertje, koekjes, fruit. Ik heb fijn, droog, krullend haar. Met de keratine erin is het een stuk minder droog, zachter en glanzender. Het doffe is eraf. Inmiddels is de keratine uit mijn haren, dan merk je ook weer echt het verschil

Chelly Janssen juni 2, 2020

Bekijk hier alle reviews over Emerly

Mijn favoriete kapsels