Wat is een Keratine behandeling?

Een keratine behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en maakt het weer glad en glanzend. Maar wat is keratine eigenlijk?

balayage, hairextensions, haar verven, haar kleuren, keratine herstelbehandeling, keratine

Keratine is het nieuwste toverwoord in de beauty industrie. Verwerkt in verzorgings- en haarproducten wordt de lichaamseigen proteïne geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Keratine producten en behandelingen de markt overspoelen. Maar wat is keratine eigenlijk en waarom is het zo goed voor je haar? Een overzicht. Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine kan zacht zijn (zoals in je haar) en hard (bijvoorbeeld bij de hoeven van dieren). Het is dus zeer veelzijdig.

Wat doet keratine?

Keratine beschermt en herstelt ons haar en onze huid en nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straight. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Is keratine veilig?

De keratine van Keratherapy is 100% veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is kun je het ook gebruiken bij elk haartype en onder alle omstandigheden. De maakt een keratine behandeling ideaal voor:

  • Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
  • Geverfd, gepermanent of gestraighten haar
  • Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Kun je beschadigd haar echt herstellen met keratine?

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een keratine-behandeling voeg je dit weer toe en daarmee is het een even eenvoudig als natuurlijk oplossing voor haarschade. Het is wel belangrijk dat er professionele producten worden gebruikt en deze vakkundig worden aangebracht. Haarvisie garandeert dit. Haar wat ernstig beschadigd is, neemt geen keratine meer op in het haar.

Maakt een keratine behandeling je haar steiler?

Keratine behandelingen worden vaak aangeboden als straightening behandeling om stug en pluizig haar weer steil te maken. Dit klopt niet, want keratine doet niets anders dan beschadigd haar herstellen. na de behandeling is het wel veel makkelijker om haar te stylen. Haarvisie biedt een specifieke keratine behandeling: Keratherapy. De Keratherapy is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. De keratine behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe. De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar.

Hoe weet ik of er keratine in mijn haarproduct zit?

Keratine is populair en daarom wordt de term te pas en te onpas gebruikt. Wil je zeker zijn dat er keratine in jouw haarproduct zit, controleer dan altijd de ingrediëntenlijst. Kijk ook uit voor zogenaamde ‘gehydroliseerde keratine’. Dit is zo sterk bewerkt dat er nauwelijks sprake is van natuurlijke keratine.

Haarverzorging

Haarvisie werkt uitsluitend met professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Zo zijn alle behandelingen formaldehyde vrij en loop je geen enkel risico op een allergische reactie, of irritatie van de huid, ogen of luchtwegen. Bovendien bezuinigen we nooit op de gebruikte hoeveelheid keratine. Voor het beste resultaat krijg je na een keratine behandeling gratis een professionele shampoo, conditioner ter waarde van 55 euro mee naar huis. Gun jezelf deze VIP keratine behandeling van Haarvisie. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Afspraak maken