Bruidsarrangementen

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je allerbest uitzien, maar waar begin je en waar moet je rekening mee houden? Haarvisie helpt je graag.

Boek een bruidsarrangement bij Haarvisie

We verzorgen je make-up en bruidskapsel, zodat je het stralend middelpunt bent op je bruiloft. Dit zijn de mogelijkheden:

Kapsel
De prijzen voor een bruid/proefkapsel zijn als volgt:
Proefkapsel: € 39,95 per half uur
Bruidskapsel: € 39,95 per half uur

Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 90 minuten, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van hoe zeer jij wilt uitpakken op je trouwdag.

Make-up
Behalve je kapsel kunnen we ook meteen je make-up onder handen nemen. Zo kun je met een complete look de deur uit en hoef je je geen zorgen te maken over het zelf aanschaffen van dure make-up voor die ene dag.
Make-up – 30 min: € 39,95
Make-up – 45 min: € 53-

Wil je buiten onze openingstijden langskomen voor een bruiskapsel en/of bruismake-up dan is dat altijd mogelijk, maar dan wordt er wel € 37,50 per half uur extra gerekend voor zowel de bruidskapsels als de bruidsmake-up.

Aan huis
Wil je liever dat we bij jou langskomen op je grote dag? Geen enkel probleem! Wij komen met alle liefde je haar & make-up doen in het comfort van je eigen huis. Hiervoor rekenen wij € 75,- extra voor de rijkosten.

Haarvisie ook voor de bruidegom

Uiteraard vergeten we de bruidegom niet. Laat je haar uiterlijk 2 weken voor de bruiloft knippen en doe dit niet op het laatste moment. Op de huwelijksdag zelf kun je je bij ons laten scheren en je haar perfect laten stylen.

Doe inspiratie op

Je vindt het juiste bruidskapsel het snelste door foto’s uit magazines of van websites te verzamelen. Dit kun je online doen met Pinterest. Kom je een interessante foto tegen, Pin hem dan op je virtuele prikbord, of zoek rechtstreeks naar een van de vele bestaande bruidskapsel- pinboard. Gebruik als zoekterm: bridal hairstyle.

Wees tijdens het zoeken wel realistisch. Is je haar wel lang en dik genoeg voor het bruidskapsel dat je aanspreekt? Neem de afbeeldingen mee naar onze salon en laat een – of meerdere – proefkapsels maken.

Haar omhoog of naar beneden?
Probeer een kapsel te kiezen dat past bij je gezichtsvorm. Stijl en opgestoken haar past vaak goed bij een rond gezicht, terwijl bruidskapsels met meer breedte en volume beter staan bij een lang gezicht. Vraag je ook af of je je op de huwelijksdag comfortabel voelt met het gekozen kapsel.

Bruidskapsel met stijl haar of krullen?
Heb je eenmaal gekozen voor een haarstijl, dan zijn er nog veel meer keuzes. Krullen zijn romantisch en zacht, maar misschien geef je wel de voorkeur aan dreadlocks of bonte kleuren? De mogelijkheden om je persoonlijkheid te laten weerspiegelen zijn eindeloos.

Tiara’s en sluiers
Sluiers en tiara’s kunnen je bruidskapsel complementeren, maar verberg je haar niet. Kies je voor een grote sluier? Zorg er dan voor dat je kapsel sterk genoeg is en in vorm blijft.

Juwelen, kralen en bloemen
Juwelstrong, kralen en bloemen zijn erg populair en kunnen glans en kleur toevoegen aan je outfit. Haarspelden met fonkelende edelstenen geven een schitterend effect, terwijl subtiel verwerkte bloemen zorgen voor een Franse uitstraling.

Laat altijd een proefkapsel maken

Voor welk bruidskapsel je ook kiest, laat altijd ruim voor je bruiloft een proefkapsel maken. Misschien moet je je haar langer laten groeien voor de gewenste stijl, dus wacht niet tot het laatste moment en voorkom vervelende verrassingen.

Meer informatie

Arrangementen Bruid

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt check Kies de gewenste datum & stylist check Meteen een afspraakbevestiging