Reviews van Asuman:

Haarvisie is de beste, fijnste haarsalon! Vanwege corona even niet kunnen komen, maar blij dat ze weer open zijn. Houden zich keurig aan de corona regels. Altijd een fijn dagje uit bij haarvisie en overtreffen zich elk bezoek weer met de mooiste kapsels.

Lotte de Back juli 3, 2021

Wie herkent het niet!! Bijna 50 en die volle mooie bos en lengte in je jongere jaren zijn nu verdwenen!!!
Ik heb echter van alles geprobeerd maar ik moest er ook nu aan toegeven dat het nooit niet wordt zoals voorheen… Ik was opzoek naar haar extensions dat een natuurlijke pijnloze, gewichtloze, gevoel geeft!
Op een dag zie ik de vriendin van mijn dochter met een prachtige bos haar mooie gezonde lengte!! Dit was ooit mijn haar in mijn jongere jaren…..Nooit geweten dat zij extensions droeg van Haarvisie!!
Ik bel naar Haarvisie en wat een klantvriendelijkheid….. het voelde voor mij meteen goed! Maar ik was wat huiverig over extensions … omdat ik zelf geen goede ervaring met extensions had in het verleden bij andere kappers dat van alles beloofde maar uit eindelijk een teleurstelling werd!
Ik kom bij Haarvisie binnen….. met een heerlijk gevoel… wat een klantvriendelijke welkom… een prachtige zaak… met professioneel personeel, zij verplaatsen zich helemaal in de klant, wat een professioneel haar kleur specialist en een topper in hair extensions..dat eerlijk advies geeft!! Dat Is waar Haarvisie voor staat…
ik heb prachtige extensions, dankzij Haarvisie… ik heb weer dat haar waar ik zo naar uitkeek… zoals toen.. in mijn jongere jaren…
Haarvisie dank je wel….. ik raad een ieder aan om zeker kennis te maken met Haarvisie…
En gebruik te maken van hun professionele diensten op hoog niveau!!!

Jaisrie Maghoe mei 29, 2021

Afgelopen vrijdag, voor de eerste keer in Wateringen behandeld, Rijswijk is mooi, maar dit overtreft alles!
Prachtig geworden! Asuman heeft mijn haar weer voorzien van een goede coupe, een persoonlijk gesprek bij een koopje muntthee,
Heerlijk! Ik kan er weer even tegen. Bedankt, tot de volgende keer!

Sonja Overtoom mei 28, 2021

Hele mooie, nieuwe kapsalon in Wateringen met uitstekende service. Reactie op afspraakverzoek is supersnel en persoonlijk, ook mogelijk via WhatsApp. Vriendelijk persoonlijk en warm welkom. Esmeralda is zeer professioneel en maakt mijn kapsel iedere keer weer perfect. Top zaak, echt een aanrader!

Lieke Dekker mei 3, 2021

Hele lieve en goede kapster! Nadat mijn haar verpest was door een andere kapster, ben ik bij Asuman geweest! Kon gelijk dezelfde dag nog terecht en ze heeft me niet mooi maar prachtig gemaakt! Super service en zeker aan te raden!

Lisanne B september 23, 2020

Weer heel blij met mijn nieuwe haar. Voor de echte kleurspecialisten moet je bij Haarvisie zijn. Ze weten precies wat bij jouw haar en jouw gezicht past! Ik ben nog even aan het nagenieten!

Eline Harterink juni 20, 2020

Super dag gehad, hele lieve mensen. Luisteren goed naar je wensen. En er is een super resultaat uitgekomen!

Michelle februari 19, 2020

Ik kom al 8 jaar bij Haarvisie. En elke keer weer is het een ware kunst wat zij van mijn haar maken. Zoveel passie en talent hebben zij allemaal! Zodra ik de salon binnen kom, zie ik altijd blije gezichten. Van zowel de klanten als de medewerkers. De vibe bij Haarvisie is altijd goed! Al zit ik 8 uurtjes in de kapper stoel er wordt altijd gevraagd of ik nog een hapje of (warm)drankje wil. Na zo een lange dag kom ik ook altijd tot rust en ga de deur uit met een fantastische look! Dankjewel voor alles!!!

Shim Shim november 15, 2019

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen… I got the color I wanted thanks to Asuman and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

Neshe van Wageningen februari 16, 2019

Ik ben super tevreden, Asuman heeft mijn haar gekleurd en geknipt. Erg tevreden met advies en resultaat.
Ze had mijn haar mooi gekruld met steiltang en dit heeft 3 dagen perfect gezeten!( normaal glijdt alles uit mijn haar)

Zo blij ermee, top service en fijne gemoedelijke sfeer

januari 15, 2019

Ik kom al een aantal jaren bij Haarvisie om hair extensions te laten zetten, mijn haar te kleuren en te laten knippen. Dit is de eerste kapper waar ik echt aan ‘verknocht’ ben. Extensions laten zetten is een behoorlijke investering, maar als je het laat doen moet je het goed laten doen. En dat doet Haarvisie. Wat Haarvisie onderscheidt van andere kappers; ze luisteren goed naar je wensen, zijn zeer gastvrij en op de hoogte van de laatste trends. Geen mainstream kapsalon dus. Ik kan Haarvisie van harte aanbevelen voor het zetten van hair extensions en het kleuren en knippen van je haar.

september 26, 2018

Vandaag naar Kapsalon Haarvisie geweest. Serieus dit is altijd een soort van Spa verwenervaring.
Maar het echt gave was: Asuman heeft gewoon getoverd met mijn haar! Ik voel mij net een beroemdheid nu! Echt nooit meer anders! En wat een leuk mens ook!

april 4, 2018

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018

Afspraak voor opsteken, met het eerste resultaat was ik niet helemaal tevreden – dus werd met een glimlach alles opnieuw gedaan. Top service!!

januari 19, 2018

Ik kwam bij haarvisie met een wens om naar grijsblond te gaan. Bij andere kappers geweest met dezelfde wens en daar was de eerste stap gemaakt maar zonder daar blij van te worden. Bij de toppers van haarvisie heb ik nu voor 99% gekregen wat ik wilde. Die ene 1% zal met geduld ook goed komen. Het is nogal een proces van bijna zwart geverfd haar naar grijsblond. Bij Haarvisie weten ze echt wat ze doen. Heb er een hele dag gezeten maar ben compleet in de watten gelegd en er ontbreekt het je aan niets! Kanjers zijn het en ik kom snel weer terug!

december 10, 2017

Kwam met een bijzondere wens en wilde van donker naar licht met veel grijze tonen erin. Wauw wat een resultaat. Het gewenste resultaat zal in stappen gaan maar bij haarvisie staat de kwaliteit behouden voorop en dus moet je geduld hebben als je gekkigheid wilt. Super dag gehad en zeker ook echt in de watten gelegd. Mij zien jullie zeker terug!

december 9, 2017

Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist. Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

november 14, 2017

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken.

oktober 13, 2017

Ik kom hier altijd met veel plezier, maar het belangrijkste is dat ik hier altijd op mijn mooist weg ga. Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist, en weet altijd een lach op mijn gezicht te toveren! Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

Kimberley juli 18, 2017

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom – combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

april 16, 2017

Vandaag weer tevreden de deur uit gegaan bij haarvisie. Geknipt door Asuman en wat een top service. Bedankt.

februari 2, 2017

Super vriendelijke medewerkers, ik word altijd met alle liefde behandeld! En ook nog eens professionele kappers/kapsters. Altijd wanneer ik een bezoekje neem, ga ik met een glimlach terug naar huis.

januari 12, 2017

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken naar haar vakmanschap, en wat werd er een hoop tijd in gestoken, het resultaat is een prachtige warme blonde kleur, ik ben er ontzettend blij mee, voor mij geen andere kapper meer, thanks Asuman.

december 20, 2016

“Ik blijf terugkomen bij Haarvisie! Echt een fijne en goede kapsalon. Je wordt er echt goed geholpen en vooral belangrijk; er wordt geluisterd naar jou wensen! Ik ben zelf de afgelopen keer weer geholpen door Asuman en loop met een big smile de deur uit. Met name door de olaplex behandeling blijft mijn haar en haarkleur mooi. Heel tevreden dus:)”

december 12, 2016

Wat heb ik veel kapsalons in Den Haag en omgeving uitgeprobeerd en elke keer ging ik toch weer terug naar mijn oude, vertrouwde kapsalon in de Betuwe waar ik vandaan kom, omdat ik nooit tevreden was over kwaliteit en/of sfeer in kapsalon (‘een nummer’). Ruim een uur heen en ruim een uur terug rijden…. Totdat ik Haarvisie ontdekte, waar mijn haren en ikzelf gelijk top zijn behandeld ? En nu?! Een klant bij Haarvisie die graag trouw blijft voor alle behandelingen!!! ?? Bedankt topteam!

juli 22, 2016

“Voor de eerste keer bij Haarvisie geweest. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb extensions laten zetten, mijn haar laten knippen en laten verfen. Het resultaat mag er zijn; ik ben altijd erg kritisch als het om extensions gaat. Je moet ze niet zien zitten en ze moeten echt onderdeel uitmaken van je eigen haar (qua kleur en lengte). Haarvisie sloeg de spijker op z’n kop. Verder hebben ze veel verschillende merken shampoo etc. zodat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Het is een drukke en misschien wat te kleine salon (in de weekenden als er veel klanten zijn), maar ik ga hier zeker terug.”

juli 8, 2016