Ervaringen

Ervaring schrijven

Glenda Van de Rest

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond 😍 onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Jennifer Andringa

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben!
En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers!
Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Neshe van Wageningen

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen... I got the color I wanted thanks to Regina and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

februari 16, 2018

Elize Plink

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018

Mady Janssen

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar 'het juiste product'. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling 🙂

februari 15, 2018

Hillie Hulsker

Me haar ziet er geweldig uit en voelt super zacht aan door de olaplex behandeling ben geholpen door jarlin heel vriendelijk en goede uitleg door de rest van het team ook erg vriendelijk behandeld ik kom zeker nog een keer terug

februari 9, 2018

Catharina Dorr

Heel fijn geholpen, ging met een goed gevoel naar buiten en gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

januari 24, 2018

Sabina Andringa

Fantastische kapsalon! Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en de resultaten zijn fantastisch. Ik ben super blij met mijn haar en raadt iedereen Haarvisie aan! Zijn zijn pas tevreden als jij het bent. Ik blijf hier komen.

januari 12, 2018

Marian Groffen

Ik ben zo blij met mijn nieuwe haar! Ondanks alle strubbelingen die ik heb met mijn ziekte en medicijnen. Noël doet altijd mijn haar en weet het er altijd wat van te maken. Door mijn medicijnen wordt de kwaliteit van mijn haar steeds minder.

december 20, 2017

Natascia Giusti

Ik ben heel sceptisch en vertrouw mijn haar niet snel toe aan kappers door slechte ervaringen met mijn haar. Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst bij haarvisie geweest en ben super tevreden! Ik ging voor een kleur correctie en ben geholpen door Jarlin. Zij heeft ontzettend veel kennis en ervaring met kleuren. Ik ben heel goed verzorgd de hele middag, met heerlijke muntthee en wat lekkers, tijdens het intrekken van de verf heb ik ook mogen genieten van een hand maskertje en bij vertrek heb ik nog een een heerlijk gezichtmasker voor thuis cadeau gekregen.Top! Ik ga binnenkort weer voor de fase twee van de kleurcorrectie en kan niet wachten op het eindresultaat. Heb nu al vele complimentjes mogen ontvangen!

december 19, 2017

Louise Booltink

Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en voelde me meteen welkom en werd naar mijn plekje begeleid, hier hebben we we nogmaals overlegd wat ik wilde. Na het kleuren is mijn haar een klein stukje geknipt en geföhnd het resultaat is helemaal goed.

december 17, 2017

Julia Sira

Verleden week donderdag voor de 2e keer bij Haarvisie geweest. Wederom een fantastische ervaring. Niet alleen zijn ze experts in hun vak, daarnaast is het een feestje om bij hun te mogen zijn. Op en top verwennerij en dat is toch wat je in een bezoek bij de kapper hoopt te krijgen. Aan niets kom je te kort, een hapje een drankje, verzorging op ieder vlak. We kregen ook allemaal een heerlijk handmasker, en de sfeer is fantastisch. Ik kwam om mijn kleur bij te werken (dat overigens door hun zóó mooi is) en voor een verlenging met great lenghts 40 cm en 75 stuks. Mijn haar zit prachtig en ik krijg complimenten volop. Ja, ik kan oprecht zeggen dat Haarvisie het beste is dat mijn haar is overkomen. Dankjewel lieve en geweldige kappers bij Haarvisie!!!!

december 14, 2017

Jeanette

Vandaag dinsdag (11/12) bij jullie geweest. Gina, super bedankt voor mijn mooie red head!!! En voor het knippen en fohnen, thanks Noel, lieve baardman. Ben echt weer blij met mijn haar. Tot de volgende kleur/knip beurt xxx

december 11, 2017

Sabina

Ik kwam bij haarvisie met een wens om naar grijsblond te gaan. Bij andere kappers geweest met dezelfde wens en daar was de eerste stap gemaakt maar zonder daar blij van te worden. Bij de toppers van haarvisie heb ik nu voor 99% gekregen wat ik wilde. Die ene 1% zal met geduld ook goed komen. Het is nogal een proces van bijna zwart geverfd haar naar grijsblond. Bij Haarvisie weten ze echt wat ze doen. Heb er een hele dag gezeten maar ben compleet in de watten gelegd en er ontbreekt het je aan niets! Kanjers zijn het en ik kom snel weer terug!

december 10, 2017

Sabina Poppetje

Kwam met een bijzondere wens en wilde van donker naar licht met veel grijze tonen erin. Wauw wat een resultaat. Het gewenste resultaat zal in stappen gaan maar bij haarvisie staat de kwaliteit behouden voorop en dus moet je geduld hebben als je gekkigheid wilt. Super dag gehad en zeker ook echt in de watten gelegd. Mij zien jullie zeker terug!

december 9, 2017

Kimberley

Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist. Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

november 14, 2017

Marja Nederpelt

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken.

oktober 13, 2017

Chantal Fontein

Ik heb lang lichtblond haar en wilde al heel lang wat donkerder door wat highlights en lowlights te nemen. Ik ben toen langs Haarvisie gegaan en mijn haar laten verven en knippen door Esmeralda. Ik heb lowlights en highlights laten verven met Olaplex waardoor mijn haar echt mooi is gebleven. Daarna heb ik een toner in mijn haar laten zetten waardoor het wat grijziger zou worden. Hierna heeft Esmeralda nog mijn haar geknipt, aan de voorkant laagjes en achter precies de hoeveelheid eraf die ik wilde. Ik heb totaal 6 uur gezeten maar het was echt het wachten waard! En tussendoor kreeg ik hapjes en drankjes. Esmeralda heeft mijn haar echt super goed en netjes geverfd, heel precies gedaan! En vervolgens heel mooi geknipt! Ik ben er super blij mee en kom volgende keer zeker terug! Heel erg bedankt!

september 27, 2017

Kimberley

Ik kom hier altijd met veel plezier, maar het belangrijkste is dat ik hier altijd op mijn mooist weg ga. Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist, en weet altijd een lach op mijn gezicht te toveren! Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

Kimberley juli 18, 2017

Pam

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom - combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

april 16, 2017

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl